ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

17.12.2020

Проголосовано:

18.12.2020 12:36:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про зміну назви  «Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження Положення про відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

 

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись  ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Змінити назву юридичної особи «Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Київської області» на «Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – «відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради»).

2. Внести такі зміни до Положення про відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Київської області (далі – Положення):

2.1. Викласти назву Положення у новій редакції:

«ПОЛОЖЕННЯ

про відділ культури, національностей та релігій Славутицької  міської ради Вишгородського району Київської області».

2.2. Викласти Розділ «1. Загальні положення» у новій редакції:

 

«1. Загальні положення


  1. 1.Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі - відділ культури) є виконавчим органом Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі – Славутицька міська рада), утворюється нею, є підзвітним та підконтрольним Славутицькій міській раді та підпорядкований її виконавчому комітету, а з питань здійснення делегованих повноважень відповідним органам влади системи культури.

  2. 2.Відділ культури у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, Указами Президента України, постановами Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, наказами та іншими нормативно-правовими документами центральних органів виконавчої влади, рішеннями Славутицької міської ради, її виконавчого комітету та розпорядженнями міського голови, а також цим Положенням, відповідними методиками процесів управління якістю.

  3. 3.Відділ культури є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в органах Державного  казначейства,  печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням, кутовий  штамп.

  4. 4.Повне найменування: Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області. Скорочене найменування: відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради. Місце знаходження: Київська область, Вишгородський район, місто Славутич, проспект Дружби народів, буд. 9.

  5. 5.Відділ культури фінансується за рахунок коштів бюджету Славутицької міської територіальної громади та з інших джерел, не заборонених законом.».


3. З урахуванням зазначених змін, затвердити Положення про відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.

4. Начальнику відділу культури, національностей та релігій Ніні Баришевській подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1 рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 7 ВК.pdf Переглянути