ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

17.12.2020

Проголосовано:

18.12.2020 12:34:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про зміну назви  «Управління інфраструктури та капітального будівництва  Славутицької міської ради» та затвердження «Положення про Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»

 

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись  ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Змінити назву юридичної особи «Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради» на «Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

 

2. Внести такі зміни до Положення про відділ охорони здоров'я Славутицької міської ради (далі – Положення):

2.1. Викласти назву Положення у новій редакції:

«ПОЛОЖЕННЯ

про управління інфраструктури та капітального будівництва    Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

2.2. Викласти Розділ «1. Статус та загальні положення» в наступній редакції:

«1.    Статус та загальні положення

1.1.   Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі – управління) є структурним підрозділом Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, підзвітний та підконтрольний Славутицькій міській раді Вишгородського району Київської області і виконавчому комітету Славутицької  міської  ради Вишгородського району Київської області та  міському голові. 

1.2.   Управління у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Мінрегіонбуду, постановами Верховної Ради України, Указами Президента України, декретами, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, іншими законодавчими і нормативно-правовими актами, Регламентом міської ради, Регламентом виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, Кодексом етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, документами системи управління якості, рішеннями міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови, цим положенням.

1.3.   Управління утримується за рахунок коштів бюджету Славутицької міської територіальної громади  та коштів, передбачених у вартості будівництва на утримання служби замовника які зараховуються до спеціального фонду міського бюджету.

Доходи неприбуткових організацій, які утримуються за рахунок бюджету зараховуються до складу кошторисів (на спеціальний рахунок) на утримання таких неприбуткових організацій і використовуються виключно на фінансування видатків такого кошторису (включаючи фінансування господарської діяльності згідно з їх статутами /положеннями/), розрахованого та затвердженого у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України та у відповідності до Бюджетного кодексу України.

1.4.   Управління є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в установах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.

1.5.   Найменування управління:

повне: управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області;

скорочене: УІКБ СМР;

місцезнаходження – 07101, Київська обл., Вишгородський район, місто Славутич, Центральна площа, буд.7.

1.6    Положення про управління затверджується рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області за поданням начальника управління або заступником міського голови, згідно з розподілом обов’язків.».

2.3. З метою приведення у відповідність до Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби 07.11.2019  № 203-19 викласти п. 2 Розділу 6. «Начальник управління» у новій редакції:

«2.Начальник управління повинен мати громадянство України, повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем (спеціаліста, магістра) та стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільно володіти державною мовою.».

2.4. У тексті Положення слова «Славутицька міська рада Київської області» в усіх відмінках замінено словами «Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках.

3. З урахуванням зазначених змін, затвердити Положення про управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.

4. Начальнику управління Сергію Вороні подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1  рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 

 

ДОДАТКИ

1 5 УІКБ.pdf Переглянути