ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

17.12.2020

Проголосовано:

18.12.2020 12:31:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про зміну назви  «Управління освіти і науки Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження «Положення про Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»

 

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року     №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись  ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Змінити назву юридичної особи «Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області» на «Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – «Управління освіти і науки Славутицької міської ради»).

2. Внести такі зміни до Положення про управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області (далі – Положення):

2.1. Викласти назву Положення у новій редакції:

«Положення про Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»;

2.2. Викласти Розділ 1 «Загальні положення» у новій редакції:

«1. Загальні положення

1.1. Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі - управління освіти) є виконавчим органом Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі - Славутицька міська рада), утворюється нею, є підзвітним і підконтрольним Славутицькій міській раді та підпорядковане її виконавчому комітету.

1.2. Управління освіти у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, Указами Президента України, постановами Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, наказами та іншими нормативно-правовими документами центральних органів виконавчої влади, рішеннями Славутицької міської ради, її виконавчого комітету та розпорядженнями міського голови, а також цим Положенням, відповідними методиками процесів системи управління якістю.

1.3. Управління освіти є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в органах Державного казначейства та банківських установах, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням, кутовий штамп. Скорочена назва: управління освіти.  Юридична адреса: Бакинський квартал, буд. 15,  м. Славутич, Вишгородський район, Київська область, 07101.

1.4. Управління освіти фінансується за рахунок коштів бюджету Славутицької міської територіальної громади та з інших джерел не заборонених законом».

2.3. З метою приведення у відповідність до Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби 07.11.2019  № 203-19 викласти п. 5.1 у новій редакції:

«5.1. Управління освіти очолює начальник, який призначається на посаду та звільняється з посади міським головою у порядку, визначеному законодавством. Особа, яка призначається на посаду начальника, повинна мати вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня магістра, спеціаліста, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільно володіти державною мовою.».

2.4. Виключити п. 5.9, у зв’язку з чим, п.п. 5.10.-5.14 вважати п.п. 5.9-5.13 відповідно.

2.5. Абз. 3 п. 5.6 викласти в такій редакції: «відділ кадрової та правової роботи».

  3. З урахуванням зазначених змін, затвердити Положення про управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.

4. Начальнику управління освіти Наталії Швець подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1  рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ


 

ДОДАТКИ

1 2 УО.pdf Переглянути