ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

17.12.2020

Проголосовано:

18.12.2020 12:23:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

Текст:
















ПОРЯДОК ДЕННИЙ
1 сесія Славутицької міської ради VIIІ скликання

ІV засідання
18 грудня  2020 року Початок роботи: 12:00

 


  1. Про зміну назви  «Управління фінансів Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження «Положення про Управління фінансів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  2. Про зміну назви  «Управління освіти і науки Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження «Положення про Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  3. Про зміну назви  «Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження «Положення про Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  4. Про затвердження Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» в новій редакції.

  5. Про зміну назви  «Управління інфраструктури та капітального будівництва  Славутицької міської ради» та затвердження «Положення про Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  6. Про зміну назви «Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради» та  затвердження Положення про службу у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

  7. Про зміну назви «Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження «Положення про відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  8. Про зміну назви  «Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради  Київської  області» та затвердження «Положення про відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» та «Положення про сектор молодіжної політики відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  9. Про зміну назви  «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа               м. Славутич Київської області» та затвердження «Положення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м. Славутича Вишгородського району Київської області».

  10. Про зміну назви  «Відділ охорони здоров'я Славутицької міської ради» та затвердження «Положення про відділ охорони здоров'я Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  11. Про зміну назви «Комунальне некомерційне підприємство «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради»  та  затвердження       «Статуту Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».

  12. Про зміну назви  Комунального підприємства «СЛАВУТИЧ-ТЕПЛОМЕРЕЖІ» Славутицької міської ради  Київської  області та затвердження Статуту Комунального підприємства «СЛАВУТИЧ-ТЕПЛОМЕРЕЖІ» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

  13. Про зміну назви Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради та затвердження Статуту Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької  міської ради Вишгородського району Київської області у новій редакції.

  14. Про зміну назви  Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради  Київської  області та затвердження Статуту Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

  15. Про зміну назви Комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради та затвердження Статуту Комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

  16. Про зміну назви  Комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради  Київської  області та затвердження Статуту Комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

  17. Про зміну назви  Комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Славутицької міської ради  Київської  області та затвердження Положення Комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

  18. Про ініціювання створення асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація інвестиційно-привабливих громад».

  19. Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 25.05.2020 №1803-68-VII «Про затвердження Списку присяжних Славутицького міського суду Київської області».

  20. Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 24.07.2019 № 1461-60-VII «Про  резонансні події в місті Славутич».

  21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПКП «Макет».

  22. Про затвердження додаткових умов оренди нерухомого майна комунальної власності.

  23. Про передачу витрат, понесених на реконструкцію частини будівлі «Виробничого корпусу дорожньо-експлуатаційної дільниці» (приміщення № 28, 29) під Інноваційний індустріальний бізнес-парк «Бізнес-Парк м. Славутич» за адресою: Київська обл., м. Славутич, вул. Військових будівельників, 11».

  24. Про включення об’єкта комунальної власності  до Переліку другого типу.

  25. Про включення об’єкта комунальної власності  до Переліку другого типу.

  26. Про внесення змін до Програми благоустрою міста Славутича на 2020 рік.

  27. Про умови оплати праці міського голови.

  28. Про умови оплати праці міського голови у листопаді 2020 року.

  29. Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради та витрат на їх утримання.

  30. Про затвердження на посади заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

  31. Про утворення виконавчого комітету Славутицької міської ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу.

  32. Про обрання секретаря міської ради.

  33. Про утворення постійних комісій ради, затвердження їх складу, обрання голів комісій.

  34. Про утворення Президії міської ради.

  35. Різне.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ