ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

11.06.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 273-6-VIІІ
273-6-VIІІ Про схвалення Мемарандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми "Мріємо та діємо" між Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією "Молодь.Слав.ЮА

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про схвалення Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА»

З метою розширення можливостей для славутицької молоді, розбудови сприятливого середовища для розвитку громадського активізму, підвищення соціальної згуртованості, просування толерантності та інклюзивності, керуючись ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Схвалити Меморандум про співпрацю в рамках реалізації USAID програми «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА» (додається).
  2. Уповноважити Славутицького міського голову Юрія Фомічева на підписання Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА».
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну гумонітарну комісію ради (Ярослав Вольський) та заступника міського голови Олександра Линкевича.
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

11.06.2021

№ 273-6-VIII

ДОДАТКИ

1 273-6-14а Меморандум про співпрацю СЛАВУТИЧ.pdf Переглянути