ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Дещенко Т.М.

Дата:

23.02.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20(1)
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок  та передачу у спільну часткову власність громадянам Семенову Є.І, Семеновій Г.Б., Семеновій О.Є., Семенову О.Є.


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок  та передачу у спільну часткову власність громадянам Семенову Є.І, Семеновій Г.Б., Семеновій О.Є., Семенову О.Є.
 
Розглянувши клопотання громадянина Семенова Є.І. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та передачу у спільну часткову власність для обслуговування житлового будинку, розташованого за адресою: м. Славутич, Київський квартал, будинок 75, розробленої згідно з рішенням Славутицької міської ради від 21.10.2016 № 364-17-VII «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок гр.гр. Семенову Є.І., Семеновій Г.Б., Семеновій О.Є., Семенову О.Є.», технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, керуючись ст.ст. 4, 27 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», п. 40 Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 № 1127, ст.ст. 12, 88, 90, 91, 116, 118, 122, 123, 125, 126, 186-1 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
  2. Передати громадянам Семенову Євгенію Івановичу, Семеновій Галині Борисівні, Семеновій Ользі Євгеніївні, Семенову Олександру Євгеновичу у спільну часткову власність земельну ділянку загальною площею 0,0525 га (2/5 частки Семенову Є.І., по 1/5 частки іншим співвласникам), кадастровий номер 3211500000:00:002:0015, розташовану в Київському кварталі, будинок 75, міста Славутич, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
Цільове призначення – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  1. Громадянам Семенову Є.І, Семеновій Г.Б., Семеновій О.Є., Семенову О.Є., які одержали у спільну часткову власність земельну ділянку, використовувати її за цільовим призначенням із дотриманням вимог чинного законодавства. У разі виникнення необхідності, власники повинні надати доступ на земельну ділянку для ремонту та експлуатації інженерних мереж.
  2. Будівельні роботи на земельній ділянці проводити після отримання дозволу на виконання цих робіт відповідно до чинного законодавства.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев

_______________

№ _____________