ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

11.06.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    0

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 270-6-VIІІ
270-6-VIІІ Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  і статуту комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції

Розглянувши звернення комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 17.05.2021 № 100 про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції, керуючись ст.ст. 17, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Внести такі зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) щодо комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ 31476407), додавши до відомостей ЄДР нові види діяльності підприємства:
    - КВЕД 74.40 - рекламна діяльність (планування та проведення рекламних кампаній: створення та розміщення реклами, наприклад, на афішних тумбах, рекламних стендах, у вітринах, демонстраційних залах, на транспортних засобах тощо; розповсюдження або доставку рекламних матеріалів чи зразків; рекламу у засобах масової інформації, шляхом продажу часу та місця для реклами; повітряну рекламу; здавання в оренду місця для реклами);
    - КВЕД 55.20 діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання (надання місць для тимчасового, переважно короткотермінового, проживання, в приміщеннях, які здають для тимчасового проживання, в т.ч. ізольовані приміщення, невеликі будиночки кемпінг);
    - КВЕД 77.34 надання в оренду водних транспортних засобів (надання в оренду й операційний лізинг водних транспортних засобів без оператора).
  2. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на суму 124 000 (сто двадцять чотири тисячі) гривень 00 копійок за рахунок грошового внеску власника - Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  3. Відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області перерахувати кошти у сумі 124 000 (сто двадцять чотири тисячі) гривень 00 копійок, як внески органів місцевого самоврядування до статутного капіталу комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на розрахунковий рахунок підприємства № UA863510050000026006317822800 в АТ «УКРСИББАНК», м. Київ МФО 351005.
  4. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.
  5. Уповноважити директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Копилову Ольгу Миколаївну на здійснення реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.

6. Комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (Копилова Ольга) грошові внески, спрямовані на поповнення розміру статутного капіталу, використати для погашення кредиторської заборгованостіз виплати одноразової матеріальної допомоги в зв’язку з виходом на пенсію Філіппова С.В.

7. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій), та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Линкевича.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

11.06.2021

№ 270-6-VIII

ДОДАТКИ

1 270-6-11 Статут УФКСТ.pdf Переглянути