ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Хропата Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

15

Дата реєстрації:

26.01.2017

Проголосовано:

30.01.2017 14:41:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Положення про почесну грамоту, цінний подарунок Славутицької міської ради

 

З метою урегулювання питань щодо представлення до нагородження Почесною грамотою, цінним подарунком Славутицької міської ради трудових колективів, громадських організацій, окремих громадян за значний внесок в соціальний, економічний, культурний розвиток територіальної громади, високу громадську активність, професійну майстерність, мужність та відвагу, діяльність по зміцненню законності і правопорядку, благодійну, гуманістичну та громадську діяльність, сприяння у розвиток місцевого самоврядування, захист інтересів територіальної громади, керуючись ст.ст. 25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Положення про почесну грамоту, цінний подарунок Славутицької міської ради, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на _______________.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев








ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення Славутицької міської ради

_______________ №_____________

 

П О Л О Ж Е Н Н Я

про Почесну грамоту, цінний подарунок Славутицької міської ради

 




  1. Загальні положення



 

1.1. Почесна грамота (далі – Грамота), цінний подарунок є відзнаками Славутицької міської ради за вагомий внесок у будь-яку сферу життєдіяльності міської громади, активну громадсько-політичну діяльність, благодійну роботу, виховання та навчання молоді з метою відзначення сумлінної праці та досягнутих результатів.

1.2. Нагородження Грамотою, цінним подарунком приурочується до загальнодержавних свят, галузевих професійних свят, знаменних подій, ювілейних дат працівників, підприємств, установ, організацій тощо.

1.3. Грамотою, цінним подарунком міської ради нагороджуються депутати, працівники галузей господарського комплексу, соціально-культурної сфери, установ, організацій, державних органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, окремі громадяни, які зробили значний особистий внесок у сферах діяльності, зазначених у пункті 1.1 цього Положення.

1.4. Грамотою, цінним подарунком міської ради можуть нагороджуватися трудові колективи підприємств, установ і організацій, які зробили значний колективний внесок у зміцнення економічного, наукового та виробничого потенціалу міста, розвиток соціальної і гуманітарної сфер.

1.5. Грамотою, цінним подарунком міської ради можуть відзначатися і і представники інших регіонів України та громадяни інших країн, іноземці, які особистою участю внесли значний вклад у розвиток міста Славутича.

1.6. Висунення особи для нагородження Грамотою, цінним подарунком міської ради здійснюється за її основним місцем роботи, служби та іншої діяльності, а осіб, які не працюють - Славутицькою міською радою та її виконавчим комітетом.

1.7. Фінансування заходів Порядку здійснюється з місцевого бюджету в рамках програми_______________________.

 

2.Порядок представлення до нагородження

 

2.1. Клопотання про нагородження подаються підприємствами, установами, організаціями не залежно від форми власності, депутатами Славутицької міської ради, представниками громадських організацій, мешканцями міста до виконавчого комітету Славутицької міської ради за підписом керівника відповідного підприємства, установи, організації, не пізніше ніж за 14 днів до ювілею, професійного свята чи знаменної події.

2.2. Клопотання про нагородження подаються на ім’я міського голови або секретаря ради.

2.3. У клопотанні про нагородження зазначаються конкретні заслуги та досягнення особи, що стали підставою для представлення до нагородження особи (колективу), коротка характеристика службової, виробничої чи громадської діяльності, інформація про загальний стаж роботи та стаж роботи особи у даному колективі.

2.4. Розгляд та опрацювання нагородних матеріалів здійснює комісія Славутицької міської ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики.

Документи подані з порушенням вимог цього Положення, повертаються на доопрацювання або взагалі можуть не розглядатися.

2.5. Нагородження грамотою, цінним подарунком здійснюється на підставі поданих документів, відповідно до рекомендацій комісії міської ради.

Грамота готуються виконавчим комітетом Славутицької міської ради.

Грамота підписується секретарем міської ради.

 

3.Порядок вручення Почесної грамоти міської ради

 

3.1. Вручення грамоти, цінного подарунка проводиться міським головою або секретарем міської ради.

Вручення грамоти, цінного подарунка колективу підприємства, установи, організації проводиться винятково на урочистих зборах.

3.2. Особу, трудовий колектив підприємства, установи чи організації може бути повторно представлено до нагородження Почесною грамотою, цінним подарунком лише через 3 роки після попереднього нагородження.

3.3. Облік відомостей про нагородження Грамотою, цінним подарунком міської ради здійснюється виконавчим комітетом Славутицької міської ради.

3.4. Витяг з рішення комісії Славутицької міської ради про нагородження грамотою, цінним подарунком надсилається за місцем роботи, служби та іншої діяльності нагороджених на підставі усного чи письмового запиту.

3.5. У випадку втрати (псування) цінного подарунка, Почесної грамоти Славутицької міської ради дублікат (повторно подарунок) не видається.

 

Секретар ради                                                                   В.В. Борисов