ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

17.05.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 241-4-VIII
241-4-VIII Про надання згоди на реалізацію металобрухту

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про надання згоди на реалізацію металобрухту

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Сергія Філіппова від 29.03.2021 № 64 про надання згоди на реалізацію металобрухту у зв’язку із неможливістю його використання у господарській діяльності підприємства, з урахуванням акту огляду та зважування демонтованого трубопроводу системи опалення та металоконструкцій тепловузла від 14.12.2020, керуючись ч. 1 ст. 59, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати згоду комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на реалізацію металобрухту демонтованого трубопроводу системи опалення та металоконструкцій тепловузла в підвальному приміщенні басейну «Лазурний», загальною масою 1 461,00 кг.
  2. Погодити комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області використати кошти, отримані підприємством після реалізації металобрухту, на поповнення обігових коштів підприємства.
  3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Сергія Філіппова.
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

17.05.2021

241-4-VIII