ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кицун І.О.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

17.09.2020

Проголосовано:

21.09.2020 15:00:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і Статуту комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради та затвердження його у новій редакції

 

Розглянувши звернення комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської  ради (лист від 07.09.2020 №127) щодо внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і Статуту комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради,   відповідно до ст. 57 Господарського кодексу України, ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) згідно з переліком:

    1.  Виключити із відомостей ЄДР такий вид діяльності комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради:






  • «виготовлення виробів із бетону для будівництва (КВЕД 23.61)»;

    1.  Додати до відомостей ЄДР нові види діяльності комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради:      




-






  1. Викласти та затвердити Статут комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» в новій редакції, що додається.

  2. Уповноважити директора комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради Сергія Шершня на подачу документів для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу в  установленому законодавством порядку.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань міського господарства  (Гаврилін Денис) та заступника міського голови Шинкаренка Михайла.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 27 Рішення_ДЕУ_статут.pdf Переглянути