ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кицун І.О.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

17.09.2020

Проголосовано:

21.09.2020 11:56:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про обмеження організації та проведення азартних ігор

на території міста Славутич

 

З метою захисту прав, законних інтересів, життя і здоров’я мешканців міста Славутича, попередження виникнення ігрової залежності (лудоманії) серед населення міста, недопущення використання комунальної власності на шкоду славутичан, відповідно до  ст.ст. 7, 140, 144 Конституції України, керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

  1. Заборонити будівництво та/або переобладнання приміщень для функціонування гральних закладів (залів  гральних автоматів, букмекерських пунктів та будь-яких інших закладів чи їх окремих приміщень,  призначених для організації і проведення азартних ігор) на території об’єктів, що належать на праві власності територіальній громаді міста Славутич.

  2. Орендодавцям та балансоутримувачам комунально майна утриматися від передачі в оренду нерухомого та іншого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Славутич, для провадження господарської діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор, у тому числі під розміщення грального обладнання (непрацюючого або резервного) поза межами гральних закладів (спеціальних гральних зон).

  3. У разі провадження на території міста Славутич діяльності у сфері організації і проведення азартних ігор відповідно до Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» обмежити:




  • роботу  гральних закладів (гральних залів), визначених у п. 1 цього рішення  з 22:00 до 08:00 години;

  • розміщення  гральних закладів (гральних залів), визначених у п. 1 цього рішення, на відстані ближче, ніж 500 метрів від загальноосвітніх, позашкільних  навчальних закладів, об’єктів соціальної та спортивної інфраструктури міста.




  1. Рекомендувати правоохоронним органам посилити контроль за дотриманням вимог діючого законодавства щодо нелегальної діяльності гральних закладів у межах протидії розвитку та функціонування заборонених азартних ігор і гральних закладів.

  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності,  реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Денис Гаврилін) та першого заступника міського голови Віктора Шевченка.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ