ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кицун І.О.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

19.08.2020

Проголосовано:

20.08.2020 18:52:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань іСтатуту комунальногопідприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції

 

 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»  Дмитра Тушева (лист від 10.07.2020 № 01-07-06/864) щодо внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і Статуту комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції з  метою приведення у відповідністьположень статуту підприємства до норм діючогопроцесуальногозаконодавстваУкраїни для забезпеченняналежногопредставленняінтересівсуб’єктагосподарюванняна умовахсамопредставництва в судах усіхінстанційвідповідноїюрисдикції та у виконкомупровадженні, відповідно до ст. 57Господарського кодексу України, ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) згідно з переліком:

    1. Додати до відомостейЄДР відомості про осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи (підписанти):






  • Старовойтова Юлія Юріївна обліковий номер реєстраційної картки платника податків 31213053884;

  • Пильник Дарія Олександрівна обліковий номер реєстраційної картки платника податків 3497303067.




  1. Викласти та затвердити Статут комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»в новій редакції, що додається.

  2. Уповноважити директора комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» Дмитра Тушева на подачу документів длядержавної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу в  установленому законодавством порядку.

  3. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнукомісіюСлавутицькоїміської ради з питаньміськогогосподарства  (Гаврилін Денис) та заступника міськогоголови Шинкаренка Михайла.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 3_2020 20.04.pdf Переглянути