ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.04.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 222-4-VIІІ
222-4-VIІІ Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2021 рік

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н ЯПро внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2021 рік

Враховуючи пропозиції депутатів міської ради, керуючись п.22 ч.1 ст.26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

Внести зміни до Порядку використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2021 рік», затвердженого рішенням міської ради від 12.02.2021 № 170-3-VIІІ «Про використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2021 рік», виклавши пункт 1 Порядку в новій редакції:

«1. Цим порядком визначаються умови використання, напрями діяльності і звітування про використання коштів, передбачених у бюджеті Славутицької міської територіальної громади за Програмою забезпечення діяльності ради на 2021 рік, з метою вирішення депутатами міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців, за такими напрямами:

- благоустрій;

- освіта;

- охорона здоров'я;

- соціальний захист та соціальне забезпечення;

- культура і мистецтво;

- фізична культура і спорт;

- інші видатки, пов'язані з виконанням делегованих повноважень.

Пропозиції щодо спрямування коштів можуть подаватись одним депутатом Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в межах індивідуальної суми, визначеної рішенням міської ради, або групою депутатів в межах суми, що складається з відповідних індивідуальних сум кожного депутата.

Виділення коштів здійснюється на підставі звернень депутатів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області до міського голови або секретаря міської ради.

Кошти можуть бути перераховані на особистий рахунок депутата міської ради за реквізитами, вказаними у зверненні депутата. В цьому випадку одержувач коштів – депутат Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, який використовує кошти Програми забезпечення діяльності ради на 2021 рік, несе персональну відповідальність за їх цільове використання відповідно до вимог чинного законодавства України».

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

26.04.2021

№ 222-4-VIІІ