ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шуригіна Н.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

09.07.2020

Проголосовано:

09.07.2020 17:55:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про збереження та функціонування акушерсько – гінекологічного відділення  Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради

 

З метою забезпечення надання якісних медичних послуг населенню міста Славутич відповідно до ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я, Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення»,та керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

                                           м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Відділу охорони здоров'я Славутицької міської ради та Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради зберегти та забезпечити функціонування акушерсько – гінекологічного відділення Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради, в тому числі ведення вагітності та надання медичної допомоги при пологах.

2.  Зобов`язати Комунальне некомерційне підприємство «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради підписати договір з Національною службою здоров'я України на пакет «Медична допомога при пологах» та внести відповідні зміни до структури та штатної чисельності працівників підприємства.

3.     Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради  з питань правопорядку та законності (Олена Радченко), комісію ради з питань науки, освіти, культури та охорони здоров’я (Наталія Шуригіна) та  заступника міського голови Олександра Линкевича.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ