ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шуригіна Н.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

09.07.2020

Проголосовано:

09.07.2020 16:54:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру та

Статуту Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради та затвердження його в новій редакції

 

З метою приведення у відповідність до законодавчих та нормативних актів України з медичного обслуговування, відповідно до ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», та керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 

                                           м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань щодо органу управління юридичної особи, а саме змінити виконавчий орган юридичної особи з «головний лікар» на «генеральний директор».

2. Затвердити Статут Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради у новій редакції, що додається.

3. Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради подати необхідні документи для державної реєстрації змін до відомостей та Статуту Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради код ЄДРПОУ 41736008, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відповідно до вимог чинного законодавства України.

4.Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради забезпечити внесення змін до відомостей та Статуту Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської радиудвотижневий термін.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань законності та правопорядку (Олена Радченко), комісію ради з питань науки, освіти, культури та охорони здоров’я (Наталія Шуригіна) та заступника міського голови Олександра Линкевича. 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

___________________

 

ДОДАТКИ

1 Проєкт рішення Статут КНП.pdf Переглянути