ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Болдирєва А.Д.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

25.06.2020

Проголосовано:

26.06.2020 14:00:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – мережі вуличного магістрального освітлення, яка обліковується на балансі Комунального підприємства «Славутич-Електромережі» Славутицької міської ради

 

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Славутич-Електромережі» Славутицької міської ради від 16.06.2020 № 53 про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – мережі вуличного магістрального освітлення, яка обліковується на балансі Комунального підприємства «Славутич-Електромережі» Славутицької міської ради, відповідно до ч.2 ст.5, ст.6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», враховуючи рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради  від 04.03.2020 № 101 «Про визначення об’єкта енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання електричної енергії» з наступними змінами, керуючись ст.ст. 25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити істотні умови енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – мережі вуличного магістрального освітлення, яка обліковується на балансі Комунального підприємства «Славутич-Електромережі» Славутицької міської ради згідно з додатком.

  2. Директору КП «Славутич-Електромережі» (Гавриліну Денису)у порядку визначеному чинним законодавством України:

    1. Забезпечити укладання енергосервісного договору із зазначенням істотних умов, затверджених цим рішенням та визначених Законом України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації».




 

QR_SMR

 

  1. При складанні та поданні бюджетних запитів на відповідні бюджетні періоди протягом терміну дії енергосервісного договору враховувати потребу у видатках на оплату енергосервісу з урахуванням показників скорочення споживання теплової енергії, визначених істотними умовами договору, та фіксованих відсотків сум скорочення витрат на оплату теплової енергії, згідно з умовами енергосервісного договору, що укладатиметься відповідно до цього рішення.

  2. Здійснити інші організаційно-правові дії, необхідні для укладення та належного виконання умов енергосервісного договору.




  1. Встановити, що обсяг видатків на оплату енергосервісу на відповідний бюджетний період затверджується рішенням про міський бюджет у межах бюджетних призначень відповідного головного розпорядника бюджетних коштів у сумі, визначеній згідно з умовами договору енергосервісу, у межах скорочення видатків на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, щодо яких здійснюється енергосервіс, відносно суми видатків, необхідної для оплати середньорічного обсягу споживання таких комунальних послуг та енергоносіїв за останні три роки, що передують року запровадження енергосервісу. 

  2. Після дострокового припинення, закінчення строку дії або розірвання у встановленому порядку енергосервісного договору територіальна громада міста Славутич набуває право власності без додаткової плати на все майно, утворене (встановлене) за енергосервісним договором, істотні умови якого зазначені у додатку до цього рішення.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Михайла Шинкаренка та комісію з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності,  реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 28_20200626_Істотні умови енергосервісу освітлення.pdf Переглянути