ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.04.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 184-4-VIІІ
184-4-VIІІ Про збільшення розміру статутного капіталу Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА 
ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про збільшення розміру статутного капіталу Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Вишгородського району Київської області (лист від 02.02.2021 № 13), з метою утримання автобусних зупинок міста у належному стані, відповідно до ст.ст. 57,58,78 Господарського кодексу України, ст. 87 Цивільного кодексу України, керуючись ст.ст.26,59,60,64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Збільшити статутний капітал Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Вишгородського району Київської області за рахунок грошових внесків Славутицької міської ради на 63 900,00 грн (шістдесят три тисячі дев’ятсот гривень 00 копійок).
  2. Видатки на здійснення внесків передбачити через міську цільову Програму забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича на 2021 рік.
  3. Поповнення статутного капіталу Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Вишгородського району Київської області здійснити шляхом перерахування грошових внесків на розрахунковий рахунок підприємства № UA373052990000026008036302971, відкритий в АТ КБ «Приватбанк», МФО 305299.
  4. З урахуванням вищезазначених змін, викласти п. 5.5 Статуту Комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Вишгородського району Київської області в наступній редакції: «Статутний капітал Підприємства становить 700 600,00 грн (сімсот тисяч шістсот гривень 00 копійок)», та затвердити його в новій редакції, що додається.
  5. Уповноважити директора комунального підприємства «Дорожньо-експлуатаційне управління» Вишгородського району Київської області Сергія Шершня на подання документів для внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) і про дату закінчення його формування.
  6. Комунальному підприємству «Дорожньо-експлуатаційне управління» Вишгородського району Київської області (Шершень Сергій) грошові внески, спрямовані на поповнення розміру статутного капіталу, використати на ремонт устаткування та утримання автобусних зупинок міста.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань міського господарства (Корнійчик Юрій) та першого заступника міського голови Віктора Шевченка.
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

26.04.2021

№ 184-4-VIІІ

ДОДАТКИ

1 184-4-10-Статут ДЕУ нова редакція.pdf Переглянути