ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

48

Дата реєстрації:

26.06.2020

Проголосовано:

26.06.2020 13:21:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 48

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



Про укладення договору користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)



Враховуючи розпорядження Київської обласної державної адміністрації від 07.04.2020 № 187 «Про внесення змін до Переліку об’єктів соціального призначення, на спорудження (будівництво) яких спрямовуються кошти в обсязі 10 відсотків загальної кошторисної вартості будівництва Централізованого сховища для зберігання відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій», згідно з детальним планом території земельної ділянки визначеної для розміщення міського кладовища, розташованої за межами м. Славутич в адміністративних межах Неданчицької сільської ради Ріпкинського району Чернігівської області, затвердженого розпорядженням Ріпкинської районної державної адміністрації від 12.06.2017 №492 «Про затвердження детального плану території», керуючись ст. ст. 102-1, 125, 126, абз. 12 ч. 2 ст. 134 Земельного кодексу України, ст.ст. 395, 413-417 Цивільного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,



м і с ь к а р а д а



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації право користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) площею 3,9332 га кадастровий номер 7424485600:12:001:0027, яка розташована за межами м. Славутич в адміністративних межах Неданчицької сільської ради Ріпкинського району Чернігівської області та перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Славутич (право зареєстроване 24.07.2018, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1010979874244) за цільовим призначенням 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для розміщення кладовища м. Славутича).

  2. Укласти Договір між Славутицькою міською радою та Департаментом регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації на користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) площею 3,9332 га кадастровий номер 7424485600:12:001:0027, розташованої за межами м. Славутич в адміністративних межах Неданчицької сільської ради Ріпкинського району Чернігівської, на строк виконання будівельних робіт по об’єкту «міське кладовище в м. Славутич Київської області», але не більше 50 років.

  3. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Віктору Шевченко підписати з Департаментом регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації Договір на користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій), вказаної у пункті 1 цього рішення.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Шевченка та постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Юрій Корнійчик).










Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ


___________________



№ _________________


























Начальник служби

земельних ресурсів та відносин Сергій Костик __________________
Заступник міського голови

Олександр Линкевич _____________________
Начальник відділу містобудування, архітектури та

просторового розвитку – головний архітектор

Дмитро Баглаєв __________________
Заступник міського голови

Михайло Шинкаренко _____________________
Начальник відділу з питань діловодства,

звернень громадян та контролю Лариса Нікітіч __________________
Перший заступник міського голови

Віктор Шевченко _____________________
Начальник юридичного управління

Інна Кицун __________________
Секретар міської ради

Володимир Борисов _____________________
Голова постійної комісії ради з питань

соціально-економічного розвитку та

земельних відносин Юрій Корнійчик __________________
Голова постійної комісії ради з питань

правопорядку та законності

Олена Радченко ____________________