ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Нестеренко М.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

25.06.2020

Проголосовано:

26.06.2020 13:07:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34

Текст:




СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про затвердження Положення про комплексну систему відеоспостереження «Безпечнемісто» міста Славутича

 

З метою визначення порядку та особливостей функціонування комплексної системи відеоспостереження міста Славутича відповідно до законів України «Про інформацію», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» (зі змінами), «Про захист персональних даних», «Про електронні документи та електронний документообіг», постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2006 року N 373 «Про затвердження Правил забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах», рішення Славутицької міської ради від рішення Славутицької міської ради від 20.12.2019 №1661-64-VII «Про затвердження міської програми Інформатизації та електронного урядування м. Славутича на 2020 рік» (зі змінами), керуючись ст.25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Положення про комплексну систему відеоспостереження міста Славутича, що додається.

2. Відділу інформаційних технологій та електронного врядування виконавчого комітету Славутицької міської ради (Марина Нестеренко) протягом одного місяця з дня набрання чинності цим рішенням розробити та затвердити у встановленому порядку Регламент комплексної системи відеоспостереження міста Славутича.

3. Структурним підрозділам виконавчого органу Славутицької міської ради, підприємствам, установам та організаціям, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Славутича, у разі підключення до комплексної системи відеоспостереження міста Славутича керуватись Положенням про комплексну систему відеоспостереження міста Славутича та Регламентом комплексної системи відеоспостереження міста Славутича, затвердженими згідно з пунктами 1 і 2 цього рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань інформаційних технологій, молоді та спорту (Олександр Удовиченко) і постійну комісію Славутицької міської ради з питань правопорядку та законності (Олена Радченко).

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 

 

ДОДАТКИ

1 _20200626_Проект Рішення про затвердження положення компл сист відеоспост_після комісії.pdf Переглянути