ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Гаврилін Д.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

29

Дата реєстрації:

25.06.2020

Проголосовано:

26.06.2020 12:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання згоди на передачу об’єктів незавершеного будівництва «Кладовище», «Магістральні мережі до кладовища», основних засобів та товарно-матеріальних цінностей за договором відповідального зберігання з правом користування

 

Розглянувши лист директора КП «Управління житлово-комунального господарства» Дмитра Тушева від 22.04.2020 № 01.01/426 щодо розгляду питання про надання згоди на передачу об’єктів незавершеного будівництва «Кладовище», «Магістральні мережі до кладовища», основних засобів та товарно-матеріальних цінностей, що знаходяться на дільниці «Бюро ритуальних послуг», за договором відповідального зберігання з правом користування комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр», враховуючи лист арбітражного керуючого від 04.03.2020 № 01-14/1504 Руслана Боровика щодо погодження тимчасового відокремлення дільниці «Бюро ритуальних послуг» за умови негайного повернення майна на першу вимогу комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» або арбітражного керуючого, керуючись ст. 17, 29, 30, ч. 1                      ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

                                                      м і с ь к а   р а д а

 

  В И Р І Ш И Л А :

 

1. З метою належного функціонування «Бюро ритуальних послуг» надати згоду на передачу за договором відповідального зберігання з правом користування об’єкти незавершеного будівництва «Кладовище», «Магістральні мережі до кладовища», основні засоби та товарно-матеріальні цінності, що знаходяться на дільниці «Бюро ритуальних послуг» від комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» до комунального підприємства «Житлово-комунальний центр», згідно з додатками.



2. Передати функції «Бюро ритуальних послуг» від комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» до  комунального підприємства «Житлово-комунальний центр».



3. Скасувати рішення Славутицької міської ради від 31.01.2020                                  № 1710-65-VI  «Про передачу комунального майна».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Денис Гаврилін) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 29_20200626_Про передачу кладовища на відповідальне зберігання.pdf Переглянути