ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Болдирєва А.Д.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

25.06.2020

Проголосовано:

26.06.2020 12:58:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Славутич-Тепломережі» Славутицької міської ради на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок


 

          Розглянувши звернення комунального підприємства “Славутич-Тепломережі” Славутицької міської ради (лист від 28.05.2020 № 76) щодо надання дозволу на отримання кредитного ліміту для забезпечення суб’єктом господарювання своєчасної виплати заробітної плати та сплати податків, керуючись ст. 25, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати дозвіл КП “Славутич-Тепломережі”(код ЄДРПОУ 41276766) на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок від ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (код ЄДРПОУ 14360570)на наступних умовах:

1.1. сума кредиту: загальний кредитний ліміт не може перевищувати                100 000,00 (сто тисяч) гривень 00 копійок.

1.2. зміна суми кредиту: може змінюватися протягом дії кредитногодоговору в межах погодженого вище загального кредитного ліміту бездодаткових погоджень та без підписання додаткових угод до кредитногодоговору;

1.3. відсоткова ставка за користування кредитом: за час фактичногокористування кредитним лімітом банку сплачуються відсотки в розмірі18 % (вісімнадцять відсотків) річних, відсотки у разі непогашеннякредиту упродовж 30 днів з дати початку безперервного періоду,починаючи з 31-го дня після дати закінчення періоду, у котрому дебетовесальдо підлягало обнуленню (з моменту виникнення простроченоїзаборгованості): 36 % (тридцять шість відсотків) річних;

1.4. комісія за користування кредитним лімітом (сплатащомісячно 1-го числа) від суми максимального сальдо кредиту, що існувавна кінець банківського дня у будь-який з днів за попередній місяць —0,3%.



 

2. Уповноважити директора КП «Славутич-Тепломережі» Позняка Андрія на укладання та підписання з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» документів, пов’язаних з отриманням кредитного ліміту.

3. КП «Славутич-Тепломережі» (Позняк Андрій) здійснювати погашення та обслуговування кредиту за рахунок господарської діяльності суб’єкта господарювання.

4. Контрользацільовимвикористаннямкоштівпокластина бюджетну комісію ради (Костянтин Джалалян) та заступника міського голови                Михайла Шинкаренка.

 







Міський голова                             Юрій ФОМІЧЕВ