ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Швець Н.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

21.05.2020

Проголосовано:

25.05.2020 13:15:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про затвердження передавального акта Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області до правонаступника

Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області

 

З метою завершення процедури припинення юридичної особи Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області комісія з реорганізації на виконання рішення Славутицької міської ради Київської області від 31.01.2020 № 1724-65-VII «Про реорганізацію Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області шляхом приєднання до Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області», відповідно до ст.59 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та керуючись ст.ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити передавальний акт комісії з реорганізації Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області до правонаступника Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області, згідно з додатком.


2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову комісії  ради з питань правопорядку та законності Олену Радченко,  голову комісії ради з питань освіти, культури  та охорони здоров'я Наталію Шуригіну та заступника міського голови Олександра Линкевича.

 

 







Міський голова                            Юрій ФОМІЧЕВ