ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Швець Н.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

30.01.2020

Проголосовано:

31.01.2020 18:32:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про реорганізацію Центру професійного розвитку

Славутицької міської ради Київської області шляхом приєднання до Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області 

 

Розглянувши звернення управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області від 08.01.2020 №01-19/11 про розгляд питання щодо реорганізації Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області шляхом приєднання до Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області, у зв’язку з оптимізацією та удосконаленням мережі закладів позашкільної освіти, відповідно до ст.ст. 104, 105, 106, 107 Цивільного кодексу України, Законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», керуючись п. 30 ч.1 ст.26 та ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Припинити діяльність Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області (ЄДРПОУ – 20614916) у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання до Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області (ЄДРПОУ – 22200797). 

  2. Створити комісію з реорганізації шляхом приєднання Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області доПалацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області (далі – комісія з реорганізації),та затвердити її персональний склад згідно з додатком (місцезнаходження комісії з реорганізації: Україна, 07100 Київська область, м. Славутич, Бакинський квартал, буд.15).

  3. Комісії з реорганізації:


3.1. У триденний термін з дати прийняття цього рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо реорганізації Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області шляхом приєднання доПалацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області та подати в установленому законом порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.

3.2. Встановити термін для заявлення кредиторами своїх вимог протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення діяльності Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області на офіційному сайті Славутицької міської ради.

3.3. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог, забезпечити складання передавального акта, який має містити відомості про склад майна, положення про правонаступництво щодо зобов’язань і в місячний термін подати його на затвердження Славутицької міської ради.

3.4. Після затвердження передавального акту Славутицькою міською радою забезпечити оформлення змін до установчих документів Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області та провести їх державну реєстрацію відповідно до законодавства.

4. Встановити, що Палац дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області є правонаступником майна, прав та обов’язків реорганізованого шляхом приєднання Центру професійного розвитку Славутицької міської ради Київської області (юридична адреса: Україна, 07101, Київська обл., м. Славутич, Бакинський квартал, буд.15, корпус «В»,ЄДРПОУ – 20614916).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову комісії  ради з питань правопорядку та законності Олену Радченко,  голову комісії ради з питань освіти, культури  та охорони здоров'яНаталію Шуригінута заступника міського голови ОлександраЛинкевича.

 

 







Міський голова                            Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 19_20200122_Про приєднання ЦПР до ПДМ.pdf Переглянути