ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

12.12.2029

Проголосовано:

20.12.2019 16:07:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



Про внесення змін до Програми забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки та затвердження її в новій редакції



На виконання рішення Славутицької міської ради від 15.09.2017 № 732-30-VII «Про затвердження Порядку розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у м. Славутичі», керуючись ст. 25, п. 22 ч.1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,



м і с ь к а р а д а



В И Р І Ш И Л А :



Внести зміни до Програми забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Славутицької міської ради Київської області від 14.06.2019 № 1413-58-VІІ, затвердивши її у новій редакції, що додається.










Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ


________________



________________



ЗАТВЕРДЖЕНО



рішення Славутицької міської ради



_______________ № __________



ПРОГРАМА



забезпечення діяльності ради



на 2016-2020 роки (нова редакція)



ПАСПОРТ



Програми забезпечення діяльності ради



на 2016 – 2020 роки







































































1. Ініціатор розроблення

програми
Комісія ради з питань правопорядку та законності
2. Дата, номер і назва розпорядчого документа про схвалення програми
3. Розробник програми Виконавчий комітет Славутицької міської ради
4. Співрозробники програми Виконавчий комітет Славутицької міської ради
5. Відповідальні виконавці програми Виконавчий комітет Славутицької міської ради
6. Головний розпорядник бюджетних коштів Виконавчий комітет Славутицької міської ради
7. Учасники програми Депутати міської ради
8. Термін реалізації програми 2016 - 2020 роки
8.1. Етапи виконання програми

(для довгострокових програм)
Програма розрахована на п’ять років
9. Перелік бюджетів, які беруть участь у виконанні програми Міський бюджет
10. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для

реалізації програми, всього, у тому числі:
1 817 100 гривень
10.1. коштів міського бюджету 1 817 100 гривень
10.2. коштів інших джерел -





  1. Загальні положення



Програма забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки (далі – Програма), розроблена відповідно до Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад» .



Програма направлена на забезпечення правового статусу депутата міської ради як представника інтересів Славутицької територіальної громади та на зміцнення взаємозв’язку депутатського корпусу з виборцями з метою вирішення питань соціального та економічного розвитку територіальної громади.



Одним з основних завдань Програми є забезпечення необхідних умов для ефективного здійснення депутатами Славутицької міської ради покладених на них повноважень, створення належних умов для роботи депутатів міської ради під час проведення засідань сесії та постійних комісій міської ради, а також налагодження постійного та ефективного взаємозв’язку з жителями територіальної громади шляхом підвищення їхньої поінформованості про функції та діяльність органу місцевого самоврядування у вирішенні питань, що належать до його компетенції.



Депутатський корпус Славутицької міської ради представляють двадцять шість депутатів.



Усі депутати, крім голови та секретаря Славутицької міської ради, входять до складу шести постійних комісій. Депутати беруть участь у пленарних засіданнях міської ради, засіданнях постійних комісій та інших комісіях ради до складу, яких вони входять, всебічно сприяють виконанню їх рішень.



Депутати підтримують зв’язок і співпрацюють із виборцями м. Славутича, виконавчим комітетом Славутицької міської ради, трудовими колективами підприємств і установ, громадськими організаціями, розташованими на території міста, а також здійснюють прийом виборців.



Усі депутати міської ради виконують свої депутатські обов'язки на громадських засадах, представляють різні політичні сили, мають рівні обов'язки та права при здійснення своїх функцій, забезпечують постійний зв’язок населення з міською радою та різними владними інститутами.



Основною проблемою, на розв’язання якої спрямована Програма

полягає в необхідності забезпечення постійного взаємозв’язку та співпраці депутатів міської ради з членами територіальної громади (виборцями) та інформування громадськості про прийняті радою та її органами рішення, про виконання планів і програм економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету і доручень виборців.



Визначення оптимального варіанта розв’язання проблеми полягає у створенні додаткових можливостей депутатів міської ради щодо інформування членів територіальної громади про свою діяльність у раді, постійних комісіях, прийняті рішення, про виконання планів і програм економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету і доручень виборців через засоби масової інформації.



2. Мета Програми



Метою Програми є забезпечення умов ефективного виконання депутатами Славутицької міської ради своїх повноважень місцевого самоврядування щодо вирішення завдань соціально-економічного розвитку територіальної громади, створення добротних і якісних умов життя, зміцнення доброзичливих взаємин славутичан, підвищення рівня взаємозв’язку та співпраці між депутатами міської ради і членами територіальної громади (виборцями) та постійне інформування населення про діяльність Славутицької міської ради.



3. Основні завдання Програми



1. Забезпечення організації проведення на системній основі загальних зборів громадян за місцем проживання, муніципальних слухань, «круглих столів», прийому громадян, інформування населення про роботу міської ради та її органів.



2. Задоволення депутатами нагальних потреб територіальної громади міста Славутича, участь депутатів у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку територіальної громади.



3. Сприяння виконанню депутатами Славутицької міської ради доручень виборців, рішень міської ради та її органів у м. Славутичі.



4. Підвищення рівня роботи шляхом запровадження сучасних форм і методів роботи представницьких органів з населенням.



5. Забезпечення участі депутатів міської ради в конференціях, семінарах, тренінгах, розробці навчальних програмах.



6. Продовження роботи Лабораторії передового досвіду і обміну делегаціями з міст – побратимів та атомної енергетики.



7. Активізація участі в реалізації комплексної системи якості послуг (ISO 9001-2000)та «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади».



8. Дотримання обмежень і заборон, передбачених антикорупційним законодавством.



9. Забезпечення співпраці з громадськими організаціями та об’єднаннями міста, молодіжною радою «Майбутнє Славутича».



10. Забезпечення реалізації модулю «Інформаційна система підтримки діяльності міської ради».



4. Фінансове забезпечення Програми



Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел, незаборонених законодавством. Загальні обсяги асигнувань та напрями здійснення витрат щорічно затверджуються рішенням Славутицької міської ради при затвердженні річного бюджету міста.



На виконання Програми забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки передбачається виділення коштів із міського бюджету для напрямків використання коштів:




  • участь депутатів у семінарах, тренінгах, конференціях, у тому числі міжнародних;

  • компенсація витрат на відрядження, пов’язані з виконанням депутатських функцій, обмін досвідом;

  • на забезпечення діяльності депутатів міської ради;

  • на забезпечення організації роботи проведення пленарних засідань міської ради (оргтехніка, мінеральна вода, блокноти, канцелярія, тощо);

  • на виготовлення посвідчень та нагрудних знаків «Депутат міської ради»;

  • на висвітлення у засобах масової інформації діяльності ради та життєдіяльності міста.



Відрядження депутатів для участі у вищезазначених заходах оформлюється розпорядженням міського голови.



Перелік видатків фінансування Програми забезпечення діяльності ради визначається згідно з Програмою дій та окремими планами на рік.



Контроль за дотриманням вимог бюджетного законодавства виконавцями Програми – депутатами міської ради здійснює постійна комісія ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики.



Контроль за дотриманням «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади» виконавцями Програми – депутатами міської ради - здійснює комісія ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики.




  1. Очікувані результати



Виконання Програми сприятиме подальшому соціально-економічному, культурному розвитку територіальної громади, реалізації програми ВООЗ «Здорові міста», підвищенню якості надання послуг, забезпеченню зразкового правопорядку, запровадженню на практиці «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади», впливовості депутатського корпусу міської ради на життєдіяльність міста.



Додаток 1



до Програми забезпечення діяльності ради



на 2016-2020 роки



Ресурсне забезпечення міської цільової програми



забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки



(назва програми)



грн.































































Обсяг коштів, які пропонується залучити на виконання програми виконання програми Усього витрат на виконання програми
2016 рік 2017 рік 2018 рік 2019 рік 2020 рік
Обсяг ресурсів, усього, у тому числі:
державний бюджет - - - - - -
обласний бюджет - - - - - -
міський бюджет 127200 300000 328000 531900 530000 1817100
кошти небюджетних джерел - - - - - -









Секретар міської ради Володимир БОРИСОВ


Додаток 2



до Програми забезпечення діяльності ради



на 2016-2020 роки



Перелік завдань і заходів міської цільової програми забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки





грн.



































































































































































Мета, завдання, КТКВК Джерела фінансування Виконання програми Відповідальні

виконавці
2016 рік 2017 рік 2018 рік 2019 рік 2020 (прогноз) рік
Обсяг витрат у тому числі кошти міського бюджету Обсяг витрат у тому числі кошти міського бюджету Обсяг витрат у тому числі кошти міського бюджету Обсяг витрат у тому числі кошти міського бюджету Обсяг витрат у тому числі кошти міського бюджету
Загальн. фонд Спеціал. фонд Загальн. фонд Спеціал. фонд Загальн. фонд Спеціал. фонд Загальн. фонд Спеціал. фонд Загальн. фонд Спеціал. фонд
Всього на виконання програми місцевий бюджет 127200 127200 - 300000 300000 - 328000 328000 - 531900 531900 - 530000 530000 -
Завдання 1. Участь депутатів у семінарах, тренінгах, конференціях, в тому числі міжнародних. місцевий бюджет 600 600 - 20000 20000 - - - - - - - - - -
Завдання 2. Витрати на матеріальну допомогу депутатів. місцевий бюджет 120400 120400 - 260000 260000 - 144000 144000 - 249900 249900 - 260000 260000 -
Завдання 3. Витрати на відрядження, пов’язані з виконанням депутатських функцій, обмін досвідом. місцевий бюджет 1200 1200 - 3900 3900 - - - - - - - 20000 20000 -
Завдання 4. Витрати на організацію роботи проведення пленарних засідань міської ради (оргтехніка, мінеральна вода, блокноти, канцелярія, тощо). місцевий бюджет 5000 5000 - 16100 16100 - 14000 14000 - - - - - - -
Завдання 5. Висвітлення у ЗМІ діяльності ради та життя м. Славутича. місцевий бюджет - - - - - - 170000 170000 - 282000 282000 - 250000 250000









Секретар міської ради Володимир БОРИСОВ