ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 40-1-VIІІ
40-1-VIІІ Про затвердження додаткових умов оренди нерухомого майна комунальної власності

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження додаткових умов оренди нерухомого майна комунальної власності

Заслухавши інформацію першого заступника міського голови Шевченка В.В., з метою забезпечення економічного і соціального розвитку м.Славутича, в рамках реалізації Грантового проєкту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», на виконання Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» та рішення Славутицької міської ради «Про схвалення Концепції створення та функціонування Інноваційного індустріального Бізнес-парку м.Славутич» від 12.10.2018 за № 1189-49-VII, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, ст. 25, п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

Включити об’єкт - Інноваційний індустріальний бізнес-парк «Бізнес-Парк м.Славутич», загальною площею 1576,9 м2, що розташований за адресою: Київська обл., м.Славутич, вул.Військових будівельників, 11а, до Переліку першого типу.

Визначити такі додаткові умови оренди нерухомого майна комунальної власності - Інноваційного індустріального бізнес-парку «Бізнес-Парк м.Славутич», загальною площею 1576,9 м2, що розташований за адресою: Київська обл., м.Славутич, вул.Військових будівельників, 11а:

Строк оренди - 10 років.

Строк суборенди - до 5 років.

- Цільове призначення - виконання функцій керуючої компанії щодо передачі окремих приміщень будівлі Бізнес-парку в суборенду суб’єктам господарювання (не комунальної форми власності) - учасникам Бізнес-парку, що мають намір здійснювати або здійснюють діяльність в промисловій сфері, з подальшим консалтинговим супроводом учасників Бізнес-парку.

Плата за суборенду для суб’єктів господарювання приватної форми власності не повинна перевищувати плати за оренду.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

24.12.2020

40-1-VIІІ