ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

18.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 15-1-VIІІ
15-1-VIІІ Про зміну назви Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи              м. Славутич та затвердження Положення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про зміну назви Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м. Славутич та затвердження Положення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись ст.25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Змінити назву юридичної особи «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа м. Славутич» на «Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – «КДЮСШ»).
  2. Внести такі зміни до Положення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м. Славутич (далі – Положення):
    2.1. Викласти назву положення у новій редакції:
    «ПОЛОЖЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»;
    2.2. З врахуванням перейменувань Органу підпорядкування та Закладу викласти Розділ 1. «Загальні положення» у новій редакції:
    «1. Загальні положення
    1.1. «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (далі – КДЮСШ) є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю, підпорядкованим відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області. Основною діяльністю КДЮСШ є забезпечення розвитку здібностей дітей, підлітків та молоді в обраному виді спорту, створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, підготовка спортивного резерву для збірних команд України.
    1.2. КДЮСШ у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України і Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства молоді та спорту України та інших центральних органів виконавчої влади, рішеннями Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови, типовим Положенням про дитячо-юнацьку спортивну школу.
    1.3. КДЮСШ є юридичною особою з правом мати особисті розрахункові та інші рахунки в банківських установах, печатку зі своїм найменуванням та атрибутикою (штамп, ідентифікаційний код, емблему, прапор).
    1.4. КДЮСШ, розташована за юридичною адресою: 07100 Київська область, Вишгородський р-н, м. Славутич, Київський квартал, б. 17, ЗОШ №2.»;
    2.3. З врахуванням перейменування Засновника викласти п.2.1 Розділу 2 та Розділ 14 «Реорганізація або ліквідація КДЮСШ» в новій редакції:
    - «2.1. Засновником КДЮСШ є Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області.»;
    - «14. Реорганізація або ліквідація КДЮСШ
    14.1.Рішення про реорганізацію або ліквідацію КДЮСШ приймає засновник – Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області за поданням відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
    14.2.Реорганізація КДЮСШ відбувається шляхом злиття, приєднання, поділу, виділення.
    14.3.Ліквідація проводиться ліквідаційною комісією, призначеною засновником.
    14.4.Ліквідаційна комісія оцінює наявне майно КДЮСШ, виявляє його дебіторів, кредиторів і розраховується з ними, складає ліквідаційний баланс і передає засновнику.
    14.5.КДЮСШ вважається реорганізованою або ліквідованою з моменту його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у порядку визначеному нормами чинного законодавства України.».
    2.4. У тексті Положення слова «міська рада» в усіх відмінках замінено словами «Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках.
    2.5. У п. 8.2 Розділу 8 слова «міського бюджету» замінити словами «бюджету Славутицької міської територіальної громади».
  3. З урахуванням зазначених змін, затвердити Положення Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, виклавши його в новій редакції, що додається.
    4. Директору КДЮСШ Ірині Жемі подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1 рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.
    Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

    18.12.2020
    № 15-1-VIІІ