ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

18.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 14-1-VIІІ
14-1-VIІІ Про зміну назви відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області та затвердження Положення про відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та Положення про сектор молодіжної політики відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про зміну назви відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області та затвердження Положення про відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та Положення про сектор молодіжної політики відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Змінити назву юридичної особи «Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області» на «Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – «відділ молоді та спорту»).
  2. Внести такі зміни до Положення про відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області та Положення про сектор молодіжної політики відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області (далі – Положення про відділ молоді та спорту та Положення про сектор молодіжної політики):

2.1. Викласти назви положень у нових редакціях:

- «ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДДІЛ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»;

- «ПОЛОЖЕННЯ ПРО СЕКТОР МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ ВІДДІЛУ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»;

2.2. У Положенні про відділ молоді та спорту, з врахуванням перейменувань Органу управління та Відділу, викласти Розділ 1. «Загальні положення» у новій редакції:

«1. Загальні положення

1.1. Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі - відділ) є структурним підрозділом виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

Відділ є підзвітним і підконтрольним міській раді та підпорядкований її виконавчому комітету, міському голові.

1.2. У своїй діяльності відділ керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства молоді та спорту України, іншими нормативно-правовими актами, рішеннями Київської обласної ради, розпорядженнями голови Київської облдержадміністрації, рішеннями міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови, Кодексом етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, Статутом територіальної громади м. Славутич, цим Положенням та відповідними документами системи управління якістю.

1.3. Положення про відділ затверджується Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області за поданням завідуючого відділу.»;

2.3. У п. 3.3 Розділу 3 слова «виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області» замінити словами «виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»;

2.4. У п. 3.8 Розділу 3 слова «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи» замінити словами «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»;

2.5. У п. 3.20 Розділу 3 слова «виділяються з міського бюджету» замінити словами «виділяються з бюджету Славутицької міської територіальної громади»;

2.6. У п. 4.3 Розділу 4 слова «виконавчих органів міської ради» замінити словами «виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»;

2.7. У тексті Положення слова «Славутицька міська рада» в усіх відмінках замінено словами «Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках;

2.8. У Положенні про відділ молоді та спорту, з врахуванням перейменувань Органу управління та Відділу викласти Розділ 7. «Прикінцеві положення» у новій редакції:

«7. Прикінцеві положення

7.1. Ліквідація і реорганізація відділу здійснюється Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області відповідно до вимог чинного законодавства України.

7.2. Зміни та доповнення до цього Положення вносяться відповідним рішенням Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

7.3. Це Положення набирає чинності з моменту державної реєстрації внесення відповідних змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законом порядку.».

2.9. З метою приведення у відповідність до Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби 07.11.2019  № 203-19 викласти п. 6.9 у новій редакції:

6.9. Начальник відділу повинен мати:

  • повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем (спеціаліста, магістра);
  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільно володіти державною мовою.».
    2.10. У Положенні про сектор молодіжної політики, з врахуванням перейменувань Органу управління та Відділу, викласти Розділ 1. «Загальні положення» у новій редакції:
    1. Загальні положення
    1.1. Сектор молодіжної політики відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі – сектор) є виконавчим органом Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та утворюється нею.
    Сектор є підзвітним і підконтрольним Славутицькій міській раді Вишгородського району Київської області та підпорядкований її виконавчому комітету, відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, міському голові.
    1.2. У своїй діяльності сектор керується Конституцією України, законами
    України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства молоді та спорту України, іншими нормативно-правовими актами, рішеннями Київської обласної ради, розпорядженнями голови Київської облдержадміністрації, рішеннями міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови, Кодексом етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, Статутом територіальної громади м. Славутич, цим Положенням, Положенням про відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради та відповідними документами системи управління якістю.
    1.3. Положення про сектор затверджується Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області за поданням начальника відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.»;
    2.11. У У тексті Положення слова «міська рада» в усіх відмінках замінити словами «Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках;
    2.12. У Положенні про сектор молодіжної політики, з врахуванням перейменувань Органу управління та Відділу, викласти Розділ 7. «Прикінцеві положення» у новій редакції:
    7. Прикінцеві положення
    7.1. Ліквідація і реорганізація сектору здійснюється Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області відповідно до вимог чинного законодавства України.
    7.2. Зміни та доповнення до цього Положення вносяться відповідним рішенням Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
    7.3. Це Положення набирає чинності з моменту прийняття Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області відповідного рішення.».
    3. З урахуванням зазначених змін, затвердити Положення про відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та Положення про сектор молодіжної політики відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, виклавши їх в нових редакціях, що додаються.
    4. Начальнику відділу молоді та спорту Лідії Шаніній подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1 рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.
    Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

    18.12.2020
    № 14-1-VIІІ