ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

18.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 10-1-VIІІ
10-1-VIІІ Про внесення змін до Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар»

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар»

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись ст.25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,,

м і с ь к а  р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. У зв'язку з перейменуванням Засновника, Органу підпорядкування внести такі зміни до Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» (далі – Положення):
    1.1. У тексті Положення слова «Славутицька міська рада» в усіх відмінках замінено словами «Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках, слова «Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради» в усіх відмінках замінено словами «Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках, а слова «виконавчий комітет Славутицької міської ради» в усіх відмінках замінено словами «виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» у відповідних відмінках.
  2. З урахуванням зазначених змін затвердити Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» виклавши його в новій редакції, що додається.
  3. Директору Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» Ганні Лутченко подати документи для державної реєстрації змін, зазначених в п.1 рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

18.12.2020

№ 10-1-VIІІ