ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3
Про збільшення  розміру статутного капіталу    комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради

 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про збільшення  розміру статутного капіталу 
  комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради
 
З метою стабілізації  фінансово-господарської діяльності та забезпечення  належної реалізації статутних цілей  і завдань підприємства, відповідно до ст.ст.57, 58, 78 Господарського кодексу України, ст.87  Цивільного кодексу України та керуючись ст.ст. 25, 59, 60, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :            
 
1. Збільшити розмір статутного капіталу  комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради на суму 95 000,00 (дев’яносто п’ять тисяч) гривень за рахунок грошового внеску власника - Славутицької міської ради Київської області.
2. Виконавчому комітету Славутицької  міської ради  Київської області перерахувати  кошти у сумі 95 000,00 (дев’яносто п’ять тисяч) гривень як внески органів місцевого самоврядування до статутного капіталу комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради на розрахунковий рахунок підприємства № UA043052990000026001006309075   в АТ КБ «ПриватБанк», м. Київ, МФО 305299.
3. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради  в новій редакції, що додається.
4. Уповноважити тимчасово виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради Ларису Ларіонову на подачу документів для здійснення державної реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.
5.Комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради (Ларіонова Лариса) грошові внески, спрямовані на поповнення розміру статутного капіталу, використати на поповнення обігових коштів
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань міського господарства та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 3 Збільшення статутного капіталу ЖКЦ.pdf Переглянути