ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

10.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29
Про збільшення  розміру статутного капіталу    комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про збільшення  розміру статутного капіталу 
  комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради
 
З метою стабілізації  фінансово-господарської діяльності та забезпечення  належної реалізації статутних цілей  і завдань підприємства, відповідно до ст.ст.57, 58, 78 Господарського кодексу України, ст.87  Цивільного кодексу України та керуючись ст.ст. 25, 59, 60, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :            
 
1. Збільшити розмір статутного капіталу  комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради на суму 95 000,00 (дев’яносто п’ять тисяч) гривень за рахунок грошового внеску власника - Славутицької міської ради Київської області.
2. Виконавчому комітету Славутицької  міської ради  Київської області перерахувати  кошти у сумі 95 000,00 (дев’яносто п’ять тисяч) гривень як внески органів місцевого самоврядування до статутного капіталу комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради на розрахунковий рахунок підприємства № UA433052990000026001006309075  в АТ КБ «ПриватБанк», м. Київ, МФО 305299.
3. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради  в новій редакції, що додається.
4. Уповноважити тимчасово виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради Ларису Ларіонову на подачу документів для здійснення державної реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.
5.Комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради (Ларіонова Лариса) грошові внески, спрямовані на поповнення розміру статутного капіталу, використати на поповнення обігових коштів.
  1. . Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань міського господарства та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ
 
 

ДОДАТКИ

1 29 Збільшення статутного капіталу ЖКЦ.pdf Переглянути