ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Гаврилін Д.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

21.10.2019

Проголосовано:

22.10.2019 16:53:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про передачу комунального майна

 

Розглянувши звернення в.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Куліша В.Б. від 01.10.2019 № 238 щодо передачі на баланс комунального підприємства «Славутич - Тепломережі» Славутицької міської ради мереж теплопостачання та гарячого водопостачання, що знаходяться на території медичного містечка м. Славутича, керуючись ст. 17, ст. 25, ч.1 ст. 59, ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради передати зі свого балансу на баланс виконавчого комітету Славутицької міської ради з подальшою передачею на баланс комунального підприємства «Славутич - Тепломережі» Славутицької міської ради мережі теплопостачання та гарячого водопостачання, що знаходяться на території медичного містечка м. Славутича згідно з технічним паспортом, вартістю 4 469 475 (чотири мільйона чотириста шістдесят дев’ять тисяч чотириста сімдесят п’ять) грн. 55 коп.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Шевченка В.В.

 

 







   Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 

___________________

№ _________________