ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про зміну назви  «Управління інфраструктури та капітального будівництва  Славутицької міської ради» та затвердження «Положення про Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»
 
         На виконання рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від _________ № ___________ , керуючись  ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
            1. Змінити назву юридичної особи «Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради» на «Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області».
            2. Затвердити Положення про управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, що додається.
            3. Начальнику управління Сергію Вороні подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1  рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.
 
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ