ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Швець Н.П.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

17.09.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про затвердження Статуту Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області у новій редакції

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про затвердження Статуту Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області у новій редакції
 
Розглянувши звернення управління освіти і науки Славутицької міської ради від 29.07.2020 № 01-19/589 про затвердження Статуту Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області у новій редакції, відповідно до Закону України «Про освіту», ст.13 Закону України «Про позашкільну освіту», п.5 постанови Кабінету Міністрів України від 6 травня 2001 р. №433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад» із змінами, керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити Статут Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області у новій редакції, що додається.
  2. Уповноважити директора Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області Ніну Єрьоміну на подачу документів для державної реєстрації Статуту Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області у новій редакції та внесення змін до відомостей ЄДР відповідно до законодавства.
  3. Рішення Славутицької міської ради Київської області від 21.07.2017 №681-29-VII «Про зміну назви Палацу дитячої та юнацької творчості та затвердження Статуту Палацу дітей та молоді у новій редакції» вважати таким, що втратило чинність.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань законності та правопорядку (Олена Радченко), комісію ради з питань науки, освіти, культури та охорони здоров’я (Наталія Шуригіна) та заступника міського голови Олександра Линкевича.
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ
 

 

ДОДАТКИ

1 24_20200709_Рішення_затвердження Статуту_Палац_остаточний.pdf Переглянути