ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шаповал Н.О.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

30.07.2019

Проголосовано:

31.07.2019 19:24:19

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Програми забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового призначення на 2019 рік

 


        З метою пристосування   існуючих об'єктів  житлового  призначення  для потреб  людей з  обмеженими функціональними можливостями та керуючись ст.25, п.22 ч.1 ст.26 та ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

      1. Затвердити Програму забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового призначення на 2019 рік  (додається).

2.  Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників міського бюджету на відповідний рік за поданням відповідного головного розпорядника коштів, врахувати видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань науки, освіти, культури, охорони здоров¢я, медичного обслуговування, програми ВООЗ «Здорові міста», соціального захисту населення, екології (Шуригіна Н.М.) та заступника міського голови Линкевича О.Б.

 

 

 







Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 Програма Доступ.pdf Переглянути