ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Швець Н.П.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

19.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про організацію роботи Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Славутицької міської ради Київської області у 2020/2021 навчальному році

 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про організацію роботи Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Славутицької міської ради Київської області
у 2020/2021 навчальному році
 
Розглянувши звернення управління освіти і науки Славутицької міської ради від 27.07.2020 № 01/19-576 щодо організації роботи Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Славутицької міської ради Київської області у 2020/2021 навчальному році, у зв'язку з реконструкцією внутрішніх приміщень Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, з метою забезпечення належного рівня організації освітнього процесу та створення безпечних умов для учнів та працівників школи, відповідно до п.3 ст.37 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст.20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», керуючись ст.ст. 25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Управлінню освіти і науки Славутицької міської ради (Наталія Швець):
    1. Організувати у 2020/2021 навчальному році освітній процес для учнів Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 наступним чином:
1,2,3,4-й класи – на базі дошкільного навчального закладу №5 «Джерельце» Славутицької міської ради Київської області;
6,7,9,11- й – на базі Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Славутицької міської ради Київської області.
  1. Вжити заходів щодо організації освітнього процесу та надання освітніх послуг відповідно до вимог чинного законодавства України та Державних стандартів загальної середньої освіти.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Олександра Линкевича та постійну комісію ради з питань освіти, культури та охорони здоров'я (Наталія Шуригіна).
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ
_________________