ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кицун І.О.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

19.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3
Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань іСтатуту комунальногопідприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань іСтатуту комунальногопідприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції
 
 
Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»  Дмитра Тушева (лист від 10.07.2020 № 01-07-06/864) щодо внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і Статуту комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції з  метою приведення у відповідністьположень статуту підприємства до норм діючогопроцесуальногозаконодавстваУкраїни для забезпеченняналежногопредставленняінтересівсуб’єктагосподарюванняна умовахсамопредставництва в судах усіхінстанційвідповідноїюрисдикції та у виконкомупровадженні, відповідно до ст. 57Господарського кодексу України, ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) згідно з переліком:
    1. Додати до відомостейЄДР відомості про осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи (підписанти):
  • Старовойтова Юлія Юріївна обліковий номер реєстраційної картки платника податків 31213053884;
  • Пильник Дарія Олександрівна обліковий номер реєстраційної картки платника податків 3497303067.
  1. Викласти та затвердити Статут комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»в новій редакції, що додається.
  2. Уповноважити директора комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» Дмитра Тушева на подачу документів длядержавної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу в  установленому законодавством порядку.
  3. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнукомісіюСлавутицькоїміської ради з питаньміськогогосподарства  (Гаврилін Денис) та заступника міськогоголови Шинкаренка Михайла.
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 3_2020 20.04.pdf Переглянути