ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Болдирєва А.Д.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

21

Дата реєстрації:

13.06.2019

Проголосовано:

14.06.2019 17:00:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 21

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради у новій редакції та внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань

 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради Юрченка Ю.Г. (лист від 10.06.2019 № 986) щодо затвердження Статуту підприємства у новій редакції, з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства України Статуту комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради та для здійснення необхідних заходів щодо державної реєстрації змін до установчих документів у порядку та строки, визначені чинним законодавством, відповідно до ст. ст. 57, 58, 78 Господарського кодексу України, керуючись п. 30 ч. 10 ст. 26, п. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити Статут комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради у новій редакції, що додається.

  2. Змінити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР):


2.1. Внести зміни в дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування шляхом збільшення його розміру до 280 000,00 грн. (двісті вісімдесят тисяч гривень).

3. Уповноважити директора комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради Юрченка Юрія Григоровича на підписання установчих документів у порядку, визначеному чинним законодавством України, реєстрацію статуту підприємства в новій редакції і внесення змін до відомостей ЄДР.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.) та заступника міського голови Шинкаренка М.Б.

 

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

 

 

ДОДАТКИ

1 21 Статут ЖКЦ нова редакція.pdf Переглянути