ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шуригіна Н.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

33

Дата реєстрації:

23.05.2019

Проголосовано:

14.06.2019 16:55:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 33

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради

та затвердження його в новій редакції

 

 З метою приведення у відповідність до законодавчих та нормативних актів України з медичного обслуговування, відповідно  до ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», Цивільного  кодексу  України та керуючись ст. ст. 25,26,59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

                                                   м і с ь к а   р а д а

В И Р І Ш И Л А :

 



«7.2. Поточне керівництво (оперативне управління) Підприємством здійснює керівник Підприємства – головний лікар, який призначається на посаду і звільняється з неї у  порядку, визначеному чинним законодавством України, та який відповідає  єдиним кваліфікаційним вимогам, що встановлюються центральним органом влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров`я. Строк найму, права, обов’язки і відповідальність головного лікаря, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом».

 

2. Затвердити Статут Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської радив новій редакції (додається).

3. Головному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської радиЛадижеву О.Л. здійснити державну реєстрацію змін до СтатутуКомунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради код ЄДРПОУ 41736008,що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відповідно до вимог чинного законодавства України. 

4/ Контроль за виконанням цього  рішення покласти на  комісію ради  з питань правопорядку та законності (Орлов М.І.), комісію  ради з питань науки, освіти,   культури   та   охорони   здоров’я  (Шуригіна Н.М.) та на заступника міського голови Линкевича О.Б.



 

 







      Міський голова                                                                                      Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 33 статут- КНП остаточна ! зм.pdf Переглянути