ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковська Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23

Дата реєстрації:

13.06.2019

Проголосовано:

14.06.2019 16:52:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання згоди на передачу доріг, транспортних засобів, механізмів та товарно-матеріальних цінностей на відповідальне зберігання з правом користування

 

Розглянувши лист директора КП «Управління житлово-комунального господарства» Тушева Д.В. від 10.06.2019 № 01-07-06/714 щодо надання згоди на укладення договору відповідального зберігання з правом користування, з метою забезпечення експлуатації, ремонту та належного утримання об’єктів міського благоустрою, що перебуває на балансі комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства», керуючись ст. 17, 29, 30,                   ч. 1ст. 59, ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А:

 

          1. Для належного утримання та ремонту доріг, надати згоду на передачу за договором відповідального зберігання з правом користування основні засоби та інші матеріальні цінності, що перебувають в оперативному управлінні СЦБРіОД комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства», комунальному підприємству «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради, згідно з додатками.

          2. Передати виконання функцій щодо обслуговування вулично-дорожньої мережі міста Славутича новоствореному комунальному підприємству «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 

                                                                                                                        







Міський голова Ю.К. Фомічев

 

 

ДОДАТКИ

1 23 Передача доріг на зберігання УЖКГ-ДЕУ _1_.pdf Переглянути