ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Величковський І.І


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

22.12.2016

Проголосовано:

23.12.2016 13:01:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про встановлення нормативу та порядку відрахування

комунальними підприємствами частини чистого прибутку (доходу)

за результатами фінансово-господарської діяльності

 

Керуючись п. 35 ч. 1 ст. 64 Бюджетного кодексу України та п. 29 ч. 1 ст. 26,          п.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.   Установити, що комунальні підприємства Славутицької міської ради за результатами фінансово-господарської діяльності 2016 року та наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності в 2017 році сплачують до загального фонду міського бюджету м.Славутича п’ять відсотків від чистого прибутку (доходу).

2.   Комунальними підприємствами «Управління житлово-комунального господарства» та «Славутич-Водоканал» зменшується розмір чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до загального фонду міського бюджету м.Славутича, на суму цільових коштів (обсяг інвестиційної складової), що надійшли у складі тарифів на теплову енергію та комунальні послуги і спрямовуються на виконання інвестиційних проектів (фінансування програм капітальних вкладень та виконання ремонтних робіт), затверджених в установленому порядку.

3. Затвердити Порядок відрахування комунальними підприємствами частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності (додаток).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну бюджетну комісію ради (Джалалян К.В.) та заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків.

 








Міський голова


Ю.К. Фомічев


___________________

№ _________________



Додаток

до рішення Славутицької міської ради

                    №                  .

 

ПОРЯДОК

відрахування комунальними підприємствами частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності

 

1.  Частина чистого прибутку (доходу),  що відраховується комунальними підприємствами до загального фонду міського бюджету м. Славутича за відповідний період, визначається виходячи з обсягу чистого прибутку (доходу), розрахованого згідно з положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку та розміру відрахувань частини прибутку (доходу), встановленого в пункті 1  рішення.

 



2.  Частина чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до загального фонду міського бюджету м. Славутича, визначається комунальними підприємствами відповідно до форми розрахунку, встановленої Міністерством доходів і зборів України та зазначається у декларації з податку на прибуток  підприємства.



Розрахунок частини чистого прибутку (доходу) подається до                       відділення у м. Славутичі Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області у термін, передбачений для подання декларації з податку на прибуток.

 

3.  Визначений норматив частини прибутку (доходу) сплачується комунальними підприємствами у терміни, встановлені для сплати податку на прибуток підприємств і зараховується на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду міського бюджету м.Славутича, відкриті в органах Державного казначейства.

 

4.  Інформація щодо нарахування та сплати частини чистого прибутку (доходу), відповідно  до  цього рішення,  подається комунальними підприємствами до відділу з питань комунальної власності, орендних відносин та приватизації.