ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Гаврилін Д.В.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.05.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30
Про надання згоди на безоплатне прийняття автомобіля з державної у комунальну власність

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання згоди на безоплатне прийняття автомобіля з державної
у комунальну власність

 
  Розглянувши звернення в.о. генерального директора ДСП «Чорнобильська АЕС» Сергія Калашника від 06.03.2020 № 1271/01130800-2020 щодо надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність автомобіля швидкої медичної допомоги, на підставі Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", керуючись п. 51 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59, ч. 2 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"  
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
         1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста Славутича автомобіля швидкої медичної допомоги VOLKSWAGEN LT 35, 2002 року випуску, інвент. номер 6042, державний номер AI 4533 ЕВ з подальшою передачею на баланс КНП «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради.
         2. Безоплатно отримане індивідуально визначене майно, вказане в п.1 рішення, буде використовуватись КНП «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради за цільовим призначенням і не буде відчужене у приватну власність. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Денис) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ