ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Гаврилін Д.В.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

11.04.2019

Проголосовано:

12.04.2019 17:01:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради

 від 11.03.2019 №  1344-55-VІІ

 

Розглянувши звернення головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Ладижева О.Л. від 11.01.2019 № 6 про встановлення пропорцій розподілу орендних коштів, директора комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради   Старовойтової А.О. від 18.03.2019 № 1-11/205 про внесення змін до рішення міської ради щодо зміни пропорції розподілу коштів від оренди комунального майна, керуючись Методикою розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Славутича, затвердженою рішенням Славутицької міської ради від 15.12.2004 № 550-41-IV «Про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Славутича», ст. ст. 2, 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ч. 1 ст. 59, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

                                                      м і с ь к а   р а д а

 

  В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до рішення Славутицької міської ради  від 11.03.2019 №  1344-55-VІІ «Про встановлення пропорції розподілу коштів від оренди між міським бюджетом та орендодавцями майна комунальної власності територіальної  громади міста Славутича»:

- викласти пункт 1 вказаного рішення у такій редакції:

«1. Комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради щомісячно протягом 2019 року із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів):

  • 10% - використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на покращення (оновлення) об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на балансі підприємства; 

  • 25% - на експлуатаційні витрати по об’єктам нерухомого майна комунальної власності, що не знаходяться в оренді та не відшкодовуються орендарями;

  • 65% - використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на поповнення власних обігових коштів». 


       - доповнити рішення новим пунктом 4 такого змісту:

«4. Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня Славутицької міської ради щомісячно протягом 2019 року із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів) всі кошти використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на покращення (оновлення) об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на балансі підприємства».

       2. Пункт 4 рішення вважати пунктом 5.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики (Джалалян К.В.), комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності,  реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Шевченка В.В.

 

 







   Міський голова Ю.К.Фомічев