ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Зайченко Г.В.


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

22.12.2016

Проголосовано:

23.12.2016 12:38:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про  міський бюджет м. Славутича

на 2017 рік

 

          Розглянувши представлений виконавчим комітетом проект міського бюджету м.Славутича (далі - міський бюджет) на 2017 рік, відповідно до Закону України « Про внесення змін  до Закону України «Про загальні засади  подальшої експлуатації і зняття з експлуатації     Чорнобильської АЕС та перетворення зруйнованого  четвертого енергоблоку цієї АЕС  на екологічно безпечну систему» ,  ст.ст.72,77 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік»,  п.23 ч.1 ст. 26,ч.1 ст.59, ч. 1,4. ст. 61, ч.2 ст. 64 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

1. Визначити на 2017 рік:

- доходи міського бюджету  у сумі 277792,4 тис.грн., в тому числі доходи загального фонду  міського бюджету –261851,8 тис.грн., доходи  спеціального фонду міського бюджету – 15940,6 тис.грн., у тому числі бюджету розвитку -1455,0 тис. грн.  згідно з додатком № 1 цього рішення;

 

           -  видатки  міського бюджету у сумі – 277735,5 тис.грн., в тому числі  видатки загального фонду міського бюджету -251196,8 тис.грн., видатки спеціального фонду міського бюджету -26538,7 тис. грн.;

    - повернення кредитів до міського  бюджету у сумі  2403,2 тис. грн., у тому числі повернення кредитів до загального фонду міського бюджету-2400,0 тис.грн. та повернення кредитів  до спеціального фонду міського бюджету – 3,2 тис. грн. згідно з додатком №4 до цього рішення;

- надання кредитів з міського  бюджету у сумі 2403,2 тис. грн., у тому числі надання кредитів із загального фонду міського бюджету -2400,0 тис.грн. та надання кредитів  із спеціального фонду міського  бюджету - 3,2 тис. грн., згідно з додатком №4 до цього рішення;

- профіцит  міського  бюджету у сумі 10711,9  тис. грн., в тому числі загального фонду бюджету 10655,0 тис. грн. та спеціального фонду  міського  бюджету  56,9  тис. грн. згідно з додатком № 2 до цього рішення.

- дефіцит спеціального фонду міського  бюджету у сумі  10655,0 тис. грн. джерелом покриття якого є передача коштів із загального фонду до спеціального фонду ( бюджету розвитку) згідно з додатком №2 до цього рішення.

2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів міського  бюджету на 2017  рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами, у тому числі по загальному фонду – 251196,8 тис. грн. та спеціальному фонду –26538,7 тис. грн. згідно з додатком №3 до цього рішення.

3.  Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів міського бюджету  у сумі  170 тис. гривень.

4. Затвердити на 2017 рік  міжбюджетні трансферти згідно з додатком №5 до цього рішення.

5. Затвердити на 2017 рік  перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету розвитку згідно з додатком  №6 до цього рішення.

6. Затвердити перелік захищених статей  видатків загального фонду  міського  бюджету на 2017  рік за їх економічною  структурою:

-оплата  праці працівників бюджетних установ (код 2110);

-нарахування на заробітну плату ( код 2120);

-придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів

( код 2220);

-забезпечення продуктами харчування ( код  2230);

-оплата комунальних послуг та енергоносіїв ( 2270);

-поточні трансферти населенню ( код 2700).

   7. Затвердити в складі видатків міського  бюджету кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 16455,0 тис. грн. згідно з додатком №7 до цього рішення.

  8. Визначити граничний розмір місцевого боргу  міського бюджету станом на  31   грудня  2017  року у сумі   3480,0   тис. гривень.

   9. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право управлінню фінансів  Славутицької міської ради  отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України:

-  позики на покриття  тимчасових касових розривів міського бюджету, пов’язаних із забезпеченням  захищених видатків  загального фонду, в межах   поточного бюджетного періоду  за рахунок  коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця  поточного бюджетного періоду.

Право підпису договорів про надання  позики на покриття  тимчасових касових розривів міського бюджету надати начальнику  управління фінансів  Зайченко Г.В., у разі її відсутності заступникові начальника-начальнику бюджетного відділу Брох О.М.

         10. Розпорядникам коштів міського бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

11. Установити, що у загальному фонді міського  бюджету на 2017 рік:

- до доходів належать надходження, визначені статтею 64  Бюджетного кодексу України.

- джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України щодо  місцевого бюджету:

- джерелами формування у частині кредитування є надходження, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України.

12. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського  бюджету на 2017 рік у частині доходів є надходження, визначені  статтею 69-1,71  Бюджетного кодексу України.

 13. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського  бюджету на 2017 рік у частині фінансування є надходження, визначені  статтею 69-1,71 Бюджетного кодексу України.

14.  Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського  бюджету на 2017  рік у частині кредитування є надходження, визначені  статтею   69-1,71 Бюджетного кодексу України.

 15. Установити, що з 1 січня  2017 року  при складанні та виконанні міського бюджету  застосовується  програмно-цільовий метод.

        16. Установити, що фінансування видатків, передбачених для фінансування програми “Турбота”, «Донори Славутича»  та «Програми   відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги  перед м.Славутич, здійснення представницьких та інших заходів» здійснюються  виключно   за рішеннями виконавчого комітету.

          17. Управлінню фінансів Славутицької міської ради, відповідно до  ч.7 статті 23 Бюджетного кодексу України,у межах загального обсягу бюджетних призначень за бюджетною програмою окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету  за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів здійснювати  перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі, в розрізі економічної класифікації видатків бюджету.

           18.Здійснювати, відповідно до  ч.8 статті 23 Бюджетного кодексу України,  у межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів  перерозподіл видатків бюджету за бюджетними програмами, а також збільшення видатків розвитку за рахунок зменшення інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету)  за рішенням  виконавчого комітету Славутицької міської ради погодженим комісією з питань бюджету, фінансів, податкової політики у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

19. Головним розпорядникам коштів міського бюджету у двотижневий термін після затвердження міського бюджету :

19.1. Забезпечити складання  та затвердження паспортів бюджетних програм ,  кошторисів, планів використання  бюджетних коштів  одержувачів коштів  міського бюджету і подати їх  до управління   Державної  казначейської  служби України   у місті Славутичі Київської області для здійснення фінансування видатків.

19.2. Затвердити  ліміти споживання енергоносіїв  у натуральних показниках для кожної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

 20.Установити, що керівники бюджетних установ  утримують чисельність працівників  та здійснюють фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого у кошторисах або планах використання бюджетних коштів.

21. Це рішення має бути оприлюднене не пізніше  ніж через десять днів  з дня його прийняття у газеті «Теледень-Славутич».

           21.Додатки  1-7 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 22.  Це рішення набирає чинності  з 1 січня 2017 року.

           23. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Фомічева Ю.К. та депутатську комісію з питань бюджету, фінансів, податкової політики  (Джалалян К.В.).

 







Міський голова Ю.К.Фомічев


 

___________

___________

 





 

 














































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































                 Додаток № 1
       до рішення Славутицької міської ради
"Про міський бюджет м.Славутича на 2017 рік"
       
від "___"   ____________    201_ року
 № ___________
Доходи міського бюджету м. Славутич на 2017 рік
(грн.)
Код Найменування згідно  Всього Загальний         Спеціальний фонд
з класифікацією  фонд Всього в  т.ч.
доходів бюджету бюджет 
розвитку
1 2 3 4 5 6
10000000 Податкові надходження 151 261 900 151 214 900 47 000
11000000 Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості 130 339 700 130 339 700
11010000 Податок та збір на доходи з фізичних осіб 130 217 700 130 217 700
11010100 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати 121 507 700 121 507 700
11010200 Податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами 8 100 000 8 100 000
11010400 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата 450 000 450 000
11010500 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування 115 000 115 000
11010900 Податок на доходи фізичних осіб від оподаткування пенсійних виплат або щомісячного довічного грошового утримання, що сплачується (перераховується) згідно з Податковим кодексом України 45 000 45 000
11020000 Податок на прибуток підприємств 122 000 122 000
11020200 Податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності 122 000 122 000
13000000 Рентна плата та плата за використання інших природних ресурсів 10 400 10 400
13010000 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів   10 400 10 400
13010200 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування) 10 400 10 400
14000000 Внутрішні податки на товари та послуги 3 847 500 3 847 500
14040000 Акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів  3 847 500 3 847 500
18000000 Місцеві податки  17 017 300 17 017 300
18010000 Податок на майно 5 908 600 5 908 600
18010100 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об'єктів житлової нерухомості 15 750 15 750
18010200 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об'єктів житлової нерухомості 69 300 69 300
18010300 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об'єктів нежитлової нерухомості 18 600 18 600
18010400 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений  юридичними особами, які є власниками об'єктів нежитлової нерухомості 509 950 509 950
18010500 Земельний податок з юридичних осіб  1 810 000 1 810 000
18010600 Орендна плата з юридичних осіб  2 689 500 2 689 500
18010700 Земельний податок з фізичних осіб  70 000 70 000
18010900 Орендна плата з фізичних осіб  600 500 600 500
18011000 Транспортний податок з фізичних осіб 75 000 75 000
18011100 Транспортний податок з юридичних осіб 50 000 50 000
18050000 Єдиний податок 11 108 700 11 108 700
18050300 Єдиний податок з юридичних осіб 1 538 600 1 538 600
18050400 Єдиний податок з фізичних осіб 9 570 100 9 570 100
1 2 3 4 5 6
19000000 Інші податки та збори 47 000 47 000
19010000 Екологічний податок 47 000 47 000
19010100 Надходження від викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення 30 000 30 000
19010200 Надходження від скидів забруднюючих речовин безпосередньо у водні об`єкти 17 000 17 000
20000000 Неподаткові надходження 16 190 853 1 752 200 14 438 653
21000000 Доходи від власності та підприємницької діяльності 55 800 55 800
21010000 Частина чистого прибутку (доходу) державних або комунальних унітарних підприємств та їх об'єднань, що вилучається до відповідного бюджету, та дивіденди (дохід), нараховані на акції (частки, паї) господарських товариств, у статутних капіталах яких є державна або комунальна власність 23 800 23 800
21010300 Частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об'єднань, що вилучається до відповідного місцевого бюджету 23 800 23 800
21080000 Інші надходження 32 000 32 000
21081100 Адміністративні штрафи та інші санкції 15 000 15 000
21081500 Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових  виробів 17 000 17 000
22000000 Адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності 1 696 400 1 696 400
22010000 Плата за надання адміністративних послуг 246 000 246 000
22010300 Адміністративний збір за проведення державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань 30 000 30 000
22012500 Плата за надання інших адміністративних послуг 200 000 200 000
22012600 Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень 16 000 16 000
22080000 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим державним майном 1 200 400 1 200 400
22080400 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності 1 200 400 1 200 400
22090000 Державне мито 250 000 250 000
22090100 Державне мито, що сплачується за місцем розгляду та оформлення документів, у тому числі за оформлення документів на спадщину і дарування 135 000 135 000
22090400 Державне мито, пов'язане з видачею та оформленням закордонних паспортів (посвідок) та паспортів громадян України 115 000 115 000
25000000 Власні надходження бюджетних установ 14 438 653 14 438 653
25010000 Надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними  установами згідно із законодавством 14 438 653 14 438 653
25010100 Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю 13 603 365 13 603 365
25010300 Плата за оренду майна бюджетних установ 835 288 835 288
30000000 Доходи від операцій з капіталом 1 457 000 2 000 1 455 000 1 455 000
31000000 Надходження від продажу основного капіталу 1 152 000 2 000 1 150 000 1 150 000
31010000 Кошти від реалізації скарбів, майна, одержаного державою або територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування, безхазяйного майна, знахідок, а також валютних цінностей і грошових коштів, власники яких невідомі 2 000 2 000
31010200 Кошти від реалізації безхазяйного майна, знахідок, спадкового майна, майна,  одержаного територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування, а також валютні цінності і грошові кошти, власники яких невідомі 2 000 2 000
31030000 Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває у комунальній власності  1 150 000 1 150 000 1 150 000
33000000 Кошти від продажу землі і нематеріальних активів 305 000 305 000 305 000
33010100 Кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній або комунальній власності, та земельних ділянок, які знаходяться на території Автономної Республіки Крим 305 000 305 000 305 000
Разом доходів 168 909 753 152 969 100 15 940 653 1 455 000
40000000 Офіційні трансферти 108 882 700 108 882 700
41000000 Від органів державного управління 108 882 700 108 882 700
41020000 Дотації 10 000 000 10 000 000
41020800 Додаткова дотація з державного бюджету міському бюджету міста Славутича на забезпечення утримання соціальної інфраструктури міста Славутича 10 000 000 10 000 000
41030000 Субвенції 98 882 700 98 882 700
41033900 Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам  24 631 200 24 631 200
41034200 Медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам  20 147 400 20 147 400
1 2 3 4 5 6
41030600 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу  22 308 000 22 308 000
41030800 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот 28 504 000 28 504 000
41031000 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу 5 000 5 000
41035000 Інші субвенції  2 369 100 2 369 100
41035800 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною"  918 000 918 000
Всього доходів 277 792 453 261 851 800 15 940 653 1 455 000










































































































































































































































































































Додаток № 2

до рішення Славутицької міської ради

"Про міський бюджет м. Славутич на 2017 рік"                                                       від "___"____________20____року                                           №______________
 Фінансування міського бюджету м. Славутича на 2017 рік 
грн.
Код Назва  Всього Загальний фонд Спеціальний фонд
Разом  у т.ч. бюджет розвитку
1 2 3 4 5
200000 Внутрішнє фінансування  0,00 -10 655 000,00 10 655 000,00 10 655 000,00
203000 Інше внутрішнє фінансування
203400 Фінансування за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку
203410 Одержано 
203420 Повернено 
208000 Фінансування за рахунок зміни залишків коштів бюджетів 0,00 -10 655 000,00 10 655 000,00 10 655 000,00
208100 На початок періоду
208200 На кінець періоду
 208400  Кошти, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) 0,00 -10 655 000,00 10 655 000,00 10 655 000,00
300000 Зовнішнє фінансування -56 939,00 -56 939,00 -56 939,00
301000 Позики, надані міжнародними фінансовими організаціями -56 939,00 -56 939,00 -56 939,00
301100 Одержано позик 1 093 261,00 1 093 261,00 1 093 261,00
301200 Погашено позик -1 150 200,00 -1 150 200,00 -1 150 200,00
400000 Фінансування за борговими операціями -56 939,00 -56 939,00 -56 939,00
401000 Запозичення 1 093 261,00 1 093 261,00 1 093 261,00
401200 Зовнішнє запозичення 1 093 261,00 1 093 261,00 1 093 261,00
401202 Середньострокові запозичення 1 093 261,00 1 093 261,00 1 093 261,00
402000 Погашення -1 150 200,00 -1 150 200,00 -1 150 200,00
402200 Зовнішнє запозичення -1 150 200,00 -1 150 200,00 -1 150 200,00
402202 Середньострокові запозичення -1 150 200,00 -1 150 200,00 -1 150 200,00
Всього за типом кредитора  -56 939,00 -10 655 000,00 10 598 061,00 10 598 061,00
602000 Зміни обсягів бюджетних коштів 0,00 -10 655 000,00 10 655 000,00 10 655 000,00
602100 На початок періоду 0,00
602200 На кінець періоду 0,00
602400 Кошти, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) 0,00 -10 655 000,00 10 655 000,00 10 655 000,00
Всього за типом боргового зобов’язання   -56 939,00 -10 655 000,00 10 598 061,00 10 598 061,00

 













































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































РОЗПОДІЛ

видатків бюджету м. Славутич  на 2017 рік
грн.
Код програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету1 Код тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування

згідно з типовою відомчою/типовою програмною2/тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету
Загальний фонд Спеціальний фонд Разом
Всього видатки споживання з них видатки розвитку Всього видатки споживання з них видатки розвитку з них
оплата праці комунальні послуги та енергоносії оплата праці комунальні послуги та енергоносії бюджет розвитку
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
0300000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (головний розпорядник) 45 159 200 37 766 700 21 666 255 8 978 000 7 392 500 11 271 600 10 047 000 5 793 500 42 000 1 224 600 1 224 600 56 430 800
0310000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)  16 787 700 9 395 200 5 725 655 733 900 7 392 500 1 271 600 47 000 1 224 600 1 224 600 18 059 300
0310100 10000 Державне управління 7 833 700 7 833 700 5 094 400 713 500 115 000 115 000 115 000 7 948 700
0310170 010116 0111 Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної  ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів  7 833 700 7 833 700 5 094 400 713 500 115 000 115 000 115 000 7 948 700
0313000 090000 Соціальний захист та соціальне забезпечення 736 000 736 000 430 300 20 400 736 000
0313130 Здійснення соціальної роботи з вразливими категоріями населення 586 000 586 000 430 300 20 400 586 000
0313131 091101 1040 Центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 586 000 586 000 430 300 20 400 586 000
0393200 Соціальний захист ветеранів війни та праці 150 000 150 000 150 000
0393202 091209 1030 Надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість (Програма фінансової підтримки ветеранських організацій міста Славутича на 2016-2020 роки)  150 000 150 000 150 000
0314000 110000 Культура і мистецтво 250 000 250 000 200 000 250 000
0314200 110502 0829 Iншi культурно-освiтнi заклади та заходи(Програма відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед м.Славутич, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2020 роки) 250 000 250 000 200 000 250 000
0319100 240000 Цільові фонди 47 000 47 000 47 000
0319110 240601 0511 Охорона та раціональне використання природних ресурсів 47 000 47 000 47 000
0318000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 575 500 575 500 955 575 500
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма організації громадських та інших робіт тимчасового характеру на 2015-2017 роки) 1 500 1 500 955 1 500
0398600 250404 0133 Інші видатки (Програма організації громадських та інших робіт тимчасового характеру на 2015-2017 роки) 24 000 24 000 24 000
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма діяльності громадського формування "Славутицька народна дружина" ) 2016- 2020 роки 40 000 40 000 40 000
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки) 180 000 180 000 180 000
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма розвитку комплексної системи управління якістю послуг у виконавчій, соціально-економічній та житлово-комунальній сферах, що надаються територіальній громаді міста виконавчим комітетом Славутицької міської ради на період на 2016-2020 роки) 50 000 50 000 50 000
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма  розвиток інформаційного суспільства м.Славутича "Електронне місто" на 2017-2020 роки) 280 000 280 000 280 000
0396600 170000 Транспорт, дорожнє господарство, зв'язок, телекомунікації  та інформатика 2 000 000 2 000 000 2 000 000
0396650 170703 0456 Утримання та розвиток інфраструктури доріг 2 000 000 2 000 000 2 000 000
0397400 180000 Інші послуги, пов'язані з економічною діяльністю 916 600 916 600 916 600 916 600
0397470 180409 0490 Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання 916 600 916 600 916 600 916 600
0396000 100000 Житлово - комунальне господарство 5 392 500 5 392 500 193 000 193 000 193 000 5 585 500
0396030 100103 0610 Фінансова підтримка об’єктів житлово-комунального господарства (Програма забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства м.Славутича на 2016-2018 роки) 307 200 307 200 307 200
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ (Програма благоустрою  міста Славутича 2016-2018 роки) 4 825 300 4 825 300 4 825 300
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ (Програма "100 дрібниць" на 2016-2020 роки) 260 000 260 000 260 000
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ  (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - 2020 роки»)  193 000 193 000 193 000 193 000
0332000 080000 Охорона здоров"я 28 371 500 28 371 500 15 940 600 8 244 100 10 000 000 10 000 000 5 793 500 42 000 38 371 500
Спеціалізована медико-санітарна частина №5  Міністерства охорони здоров"я  України (відповідальний виконавець) 28 371 500 28 371 500 15 940 600 8 244 100 10 000 000 10 000 000 5 793 500 42 000 38 371 500
0332030 080201 0732 Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню  8 224 100 8 224 100 8 244 100 10 000 000 10 000 000 5 793 500 42 000 18 224 100
0332030 080201 0732 Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню ( за рахунок субвенції з Державного бюджету України) 20 147 400 20 147 400 15 940 600 20 147 400
1000000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (головний розпорядник) 83 543 400 83 543 400 53 142 300 13 517 100 10 492 575 3 929 275 42 026 507 6 563 300 6 502 000 94 035 975
1010000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 83 543 400 83 543 400 53 142 300 13 517 100 10 492 575 3 929 275 42 026 507 6 563 300 6 502 000 94 035 975
1010100 10000 Державне управління 961 100 961 100 622 400 123 200 961 100
1010180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері освіти 961 100 961 100 622 400 123 200 961 100
1011000 70000 Освіта 82 582 300 82 582 300 52 519 900 13 393 900 10 492 575 3 929 275 42 026 507 6 563 300 6 502 000 93 074 875
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта 33 488 400 33 488 400 21 153 300 4 988 400 7 909 698 2 138 998 5 770 700 5 756 700 41 398 098
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта  (Міська цільова прог-рама  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016  - 2020 роки»   335 900 335 900 335 900 335 900
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами 14 261 400 14 261 400 4 990 200 6 492 000 1 587 101 1 458 401 128 700 120 000 15 848 501
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016  - 2020 роки»)   49 200 49 200 199 400 199 400 199 400 248 600
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами ( за рахунок субвенції з Державного бюджету України) 23 730 400 23 730 400 19 451 100 23 730 400
1011060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях) 1 550 700 1 550 700 646 000 404 100 60 872 10 872 50 000 50 000 1 611 572
1011060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях)( за рахунок субвенції з Державного бюджету України) 900 800 900 800 738 400 900 800
1011090 70401 0960 Надання позашкільної освіти позашкільними закладами освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми 3 668 500 3 668 500 2 337 400 733 400 65 503 25 503 40 000 40 000 3 734 003
1011170 70802 0990 Методичне забезпечення діяльності навчальних закладів та інші заходи в галузі освіти 1 396 300 1 396 300 971 900 118 700 1 396 300
1011190 70804 0990 Централізоване ведення бухгалтерського обліку 1 602 100 1 602 100 1 158 800 114 900 1 602 100
1011210 70806 0990 Утримання інших закладів освіти 1 929 000 1 929 000 1 072 800 542 400 334 101 295 501 42 026 507 38 600 2 263 101
1011230 70808 0990 Надання допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, яким виповнюється 18 років 5 500 5 500 5 500
1300000 13 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 9 737 400 9 737 400 2 125 800 45 500 9 737 400
1310000 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 6 882 900 6 882 900 6 882 900
1313000 90000 Соціальний захист та соціальне забезпечення 185 000 185 000 185 000
1313130 Здійснення соціальної роботи з вразливими категоріями населення 15 000 15 000 15 000
1313134 091107 1040 Заходи державної політики з питань сім'ї (Програма підтримки сім"ї, виявлення дітей, які перебувають у складних умовах проживання та запобігання ранньому сирітству на 2016-2020 роки " На зустріч дітям") 15 000 15 000 15 000
1313140 Реалізація державної політики у молодіжній сфері 50 000 50 000 50 000
1313141 091103 1040 Соціальні програми і заходи державних органів у справах молоді (Комплексна програма "Молодь Славутича" на 2016-2020 роки) 50 000 50 000 50 000
1313160 091108 1040 Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (Міська програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2015-2017 роки) 120 000 120 000 120 000
1315000 130000 Фізична культура і спорт 9 402 400 9 402 400 2 125 800 45 500 9 402 400
1315010 Проведення спортивної роботи в регіоні 315 000 315 000 315 000
1315011 130102 0810 Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту (Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки) 315 000 315 000 315 000
1315030 Розвиток дитячо-юнацького та резервного спорту 2 854 500 2 854 500 2 125 800 45 500 2 854 500
Комплексна дитячо- юнацька спортивна школа м. Славутич (відповідальний виконавець) 2 854 500 2 854 500 2 125 800 45 500 2 854 500
1335031 130107 0810 Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл 2 854 500 2 854 500 2 125 800 45 500 2 854 500
1395040 Підтримка і розвиток спортивної інфраструктури 6 232 900 6 232 900 6 232 900
1395041 130110 0810 Підтримка і розвиток спортивної інфраструктури (Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки) 6 232 900 6 232 900 6 232 900
1318000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 150 000 150 000 150 000
1318600 250404 0133 Інші видатки (Програма "Захисник Вітчизни на 2016 -2020 роки") 150 000 150 000 150 000
1500000 15 Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради (головний розпорядник) 61 912 900 61 912 900 4 678 200 423 900 6 078 6 078 4 900 61 918 978
1510000 15 Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 58 405 200 58 405 200 2 268 700 79 500 6 078 6 078 4 900 58 411 278
1510100 10000 Державне управління 3 032 600 3 032 600 2 260 500 79 500 3 032 600
1510180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері управління соціального захисту населення 3 032 600 3 032 600 2 260 500 79 500 3 032 600
1511000 70000 Освіта 918 000 918 000 918 000
1511060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях) 918 000 918 000 918 000
1513000 090000 Соціальний захист та соціальне забезпечення 57 957 800 57 957 800 2 414 400 344 400 6 078 6 078 4 900 57 963 878
1513010 Надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу , послуг тепло-, водопостачання і водовідведення,  квартирної плати, вивіз побутового сміття та рідких нечистот 28 504 000 28 504 000 28 504 000
1513011 090201 1030 Надання пільг ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, дітям війни, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань та реабілітованим громадянам, які стали інвалідами внаслідок репресій або є пенсіонерами, на житлово-комунальні послуги 2 000 000 2 000 000 2 000 000
1513012 090204 1030 Пільги ветеранам військової служби, ветеранам органів внутрішніх справ, ветеранам податкової міліції, ветеранам державної пожежної охорони, ветеранам Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранам служби цивільного захисту, ветеранам Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, вдовам (вдівцям) померлих (загиблих) ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів податкової міліції, ветеранів державної пожежної охорони, ветеранів Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранів служби цивільного захисту та ветеранів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України; звільненим зі служби за віком, через хворобу або за вислугою років військовослужбовцям Служби безпеки України, працівникам міліції, особам начальницького складу  250 000 250 000 250 000
податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи; особам, звільненим із служби цивільного захисту за віком, через хворобу або за вислугою років, та які стали інвалідами під час виконання службових обов'язків; пенсіонерам з числа слідчих прокуратури; дітям (до досягнення повноліття) працівників міліції, осіб начальницького складу податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи, загиблих або померлих у зв'язку з виконанням службових обов'язків, непрацездатним членам сімей, які перебували на їх утриманні; звільненим з військової служби особам, які стали інвалідами під час проходження військової служби; батькам та членам сімей військовослужбовців, військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які загинули (померли) або пропали безвісти під час проходження військової служби; батькам та членам сімей осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, які загинули (померли) або зникли безвісти під час виконання службових обов'язків, на житлово-комунальні послуги 
1513013 090207 1070 Надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дружинам (чоловікам) та опікунам (на час опікунства) дітей померлих громадян, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, на житлово-комунальні послуги 9 000 000 9 000 000 9 000 000
1513015 090215 1070 Надання пільг багатодітним сім'ям на житлово-комунальні послуги 280 000 280 000 280 000
1513016 090405 1060 Надання субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг 16 974 000 16 974 000 16 974 000
1513020 Надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу 5 000 5 000 5 000
1513021 090202 1030 Надання пільг ветеранам війни, особам, на яких поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань на придбання твердого палива та скрапленого газу 5 000 5 000 5 000
1513040 Надання допомоги сім"ям з дітьми,малозабезпеченим сім"ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям   22 068 000 22 068 000 22 068 000
1513041 090302 1040 Надання допомоги у зв'язку з вагітністю і пологами 238 000 238 000 238 000
1513042 090303 1040 Надання допомоги на догляд за дитиною віком до трьох років 46 800 46 800 46 800
1513043 090304 1040 Надання допомоги при народженні дитини 12 600 000 12 600 000 12 600 000
1513044 090305 1040 Надання допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування 1 080 000 1 080 000 1 080 000
1513045 090306 1040 Надання допомоги на дітей одиноким матерям 1 638 300 1 638 300 1 638 300
1513046 090307 1040 Надання тимчасової державної допомоги дітям 242 000 242 000 242 000
1513047 090308 1040 Надання допомоги при усиновленні дитини 30 900 30 900 30 900
1513048 090401 1040 Надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям 2 672 000 2 672 000 2 672 000
1513049 091300 1010 Надання державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам 3 520 000 3 520 000 3 520 000
1513080 090413 1010 Надання допомоги на догляд за інвалідом I чи II групи внаслідок психічного розладу 240 000 240 000 240 000
1513050 090212 1070 Пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 2 369 100 2 369 100 2 369 100
1513180 Надання соціальних гарантій інвалідам, фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги 49 100 49 100 49 100
1513181 091205 1010 Забезпечення соціальними послугами громадян похилого віку, інвалідів, дітей-інвалідів, хворих, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, фізичними особами  49 100 49 100 49 100
1513400 090412 1090 Інші видатки на соціальний захист населення  (Програма "Турбота" на 2016-2020 роки) 1 129 000 1 129 000 1 129 000
1513400 090412 1090 Інші видатки на соціальний захист населення (Програма "Донори Славутича" на 2017 рік) 79 900 79 900 79 900
1513100 Надання соціальних та реабілітаційних послуггромадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам в установах соціального обслуговування 3 513 700 3 513 700 2 414 400 344 400 6 078 6 078 4 900 3 519 778
1513104 091204 1020 Забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв'язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю 6 000 6 000 4 900 6 078 6 078 4 900 12 078
1533100 Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Славутич (відповідальний виконавець) 3 507 700 3 507 700 2 409 500 344 400 3 507 700
1533105 091206 1010 Надання реабілітаційних послуг інвалідам та дітям-інвалідам 3 507 700 3 507 700 2 409 500 344 400 3 507 700
1518000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 4 500 4 500 3 300 4 500
1518600 250404 0133 Інші видатки (Програма організації громадських та інших робіт тимчасового характеру на 2015-2017 роки) 4 500 4 500 3 300 4 500
2400000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (головний розпорядник) 17 089 600 17 089 600 11 881 900 1 465 200 522 000 3 250 000 183 180 89 500 80 000 17 611 600
2410000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 17 089 600 17 089 600 11 881 900 1 465 200 522 000 3 250 000 183 180 89 500 80 000 17 611 600
2410100 10000 Державне управління 330 600 330 600 209 000 15 600 330 600
2410180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері культури та мистецтва 330 600 330 600 209 000 15 600 330 600
2414000 110000 Культура i мистецтво 16 759 000 16 759 000 11 672 900 1 449 600 522 000 3 250 000 183 180 89 500 80 000 17 281 000
2414030 110103 0822 Фiлармонiї, музичнi колективи i ансамблі та iншi мистецькі  заклади та заходи 574 400 574 400 413 200 35 800 574 400
2414030 110103 0822 Фiлармонiї, музичнi колективи i ансамблі та iншi мистецькі  заклади та заходи (Програма загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2016-2020 роки "Славутич-наш дім") 560 000 560 000 560 000
2414060 110201 0824 Бiблiотеки 3 717 500 3 717 500 2 535 400 412 500 90 000 90 000 3 807 500
2414070 110202 0824 Музеї i виставки 498 000 498 000 273 000 99 200 498 000
2414090 110204 0828 Палаци i будинки культури, клуби та iншi заклади клубного типу 1 972 200 1 972 200 1 237 600 418 300 40 000 40 000 2 012 200
2414100 110205 0960 Школи естетичного виховання дiтей 8 934 600 8 934 600 6 824 300 474 000 392 000 3 120 000 183 180 89 500 80 000 9 326 600
2414200 110502 0829 Iншi культурно-освiтнi заклади та заходи 502 300 502 300 389 400 9 800 502 300
4400000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 40 000 40 000 8 900 8 900 8 900 48 900
4410000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 40 000 40 000 8 900 8 900 8 900 48 900
4417300 160000 Сільське і лісове господарство, рибне господарство та мисливство  8 900 8 900 8 900 8 900
4417310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки) 8 900 8 900 8 900 8 900
4418000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 40 000 40 000 40 000
4418600 250404 0133 Інші видатки (Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки) 40 000 40 000 40 000
4700000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (головний розпорядник) 1 565 000 1 565 000 827 700 25 200 4 237 561 4 237 561 4 237 561 5 802 561
4710000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 1 565 000 1 565 000 827 700 25 200 4 237 561 4 237 561 4 237 561 5 802 561
4710100 10000 Державне управління 1 105 000 1 105 000 827 700 25 200 1 105 000
4710180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері управління інфраструктури та капітального будівництва  1 105 000 1 105 000 827 700 25 200 1 105 000
4711000 70000 Освіта 1 237 561 1 237 561 1 237 561 1 237 561
4711010 70101 0910 Дошкільна освiта  (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016  - 2020 роки»   144 300 144 300 144 300 144 300
4711020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами 1 093 261 1 093 261 1 093 261 1 093 261
4717300 160000 Сільське і лісове господарство, рибне господарство та мисливство  460 000 460 000 460 000
4717310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма забезпечення землевпорядною документацією м.Славутича на 2016-2018 роки) 260 000 260 000 260 000
4717310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма забезпечення містобудівною документацією м.Славутича на 2016-2018 роки) 200 000 200 000 200 000
4716600 170000 Транспорт, дорожнє господарство, зв'язок, телекомунікації  та інформатика 3 000 000 3 000 000 3 000 000 3 000 000
4716650 170703 0456 Утримання та розвиток інфраструктури доріг 3 000 000 3 000 000 3 000 000 3 000 000
7510000 75 Управління фінансів Славутицької міської ради (головний розпорядник) 1 220 100 1 220 100 826 500 28 100 1 220 100
7510000 75 Управління фінансів Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 1 220 100 1 220 100 826 500 28 100 1 220 100
7510100 10000 Державне управління 1 129 700 1 129 700 826 500 28 100 1 129 700
7510180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері управління фінансів 1 129 700 1 129 700 826 500 28 100 1 129 700
7519010 230000 0170 Обслуговування боргу 90 400 90 400 90 400
7600000 76 Управління фінансів Славутицької міської ради (головний розпорядник) 30 929 200 30 929 200 30 929 200
7610000 76 Управління фінансів Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 30 929 200 30 929 200 30 929 200
7618000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 30 929 200 30 929 200 30 929 200
7618120 250301 0180 Реверсна дотація 30 929 200 30 929 200 30 929 200
Всього  251 196 800 243 804 300 95 148 655 24 483 000 7 392 500 26 538 714 17 232 353 6 023 606 42 507 12 123 861 12 053 061 277 735 514


























































































































































































































































































Додаток № 4

до рішення Славутицької міської ради

"Про міський бюджет м. Славутич  на 2017 рік"                                       від "___"____________20____року                          №______________
Повернення кредитів до міського бюджету м. Славутича  та розподіл надання кредитів

з міського бюджету  в  2017 році
( грн.)
Код програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів1 Код ТПКВКМБ /

ТКВКБМС2
Код ФКВКБ3 Найменування головного розпорядника, відповідального виконавця, бюджетної програми або напряму видатків

згідно з типовою відомчою/ТПКВКМБ /

ТКВКБМС
Надання кредитів Повернення кредитів Кредитування-всього
Загальний фонд Спеціальний фонд з них  Разом Загальний фонд Спеціальний фонд з них  Разом Загальний фонд Спеціальний фонд з них  Разом
бюджет розвитку бюджет розвитку бюджет розвитку
0300000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (головний розпорядник) 2 400 000 2 400 000 -2 400 000 -2 400 000
0310000 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)  2 400 000 2 400 000 -2 400 000 -2 400 000
0318090 Надання та повернення бюджетних позичок суб'єктам підприємницької діяльності 2 400 000 2 400 000 -2 400 000 -2 400 000
0318091 250903 0490 Надання бюджетних позичок суб'єктам підприємницької діяльності 2 400 000 2 400 000 2 400 000 2 400 000
0318092 250904 0490 Повернення бюджетних позичок -2 400 000 -2 400 000 -2 400 000 -2 400 000
1300000 13 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 3 200 3 200 -3 200 -3 200
1310000 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 3 200 3 200 -3 200 -3 200
1318100 Надання та повернення пільгового довгострокового кредиту на будівництво (реконструкцію) та придбання житла 3 200 3 200 -3 200 -3 200
1318103 250908 1060 Надання пільгового довгострокового кредиту громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла 3 200 3 200 3 200 3 200
1318104 250909 1060 Повернення коштів, наданих для кредитування громадян на будівництво (реконструкцію) та придбання житла -3 200 -3 200 -3 200 -3 200
Всього  2 400 000 3 200 2 403 200 -2 400 000 -3 200 -2 403 200



 



























































































































































                                                                                                                                                                Додаток № 5

                                                                                                                                                                 до рішення Славутицької міської ради

                                                                                                                                                                "Про  міський бюджет  на 2017   рік"
від  "___"  _____    20   року
№ ________________
Міжбюджетні трансферти  з державним бюджетом та бюджетом м.Славутич  на 2017 рік
(грн.)
Код бюджету Назва місцевого бюджету адміністративно-територіальної одиниці   Дотації з місцевого бюджету Дотації з державного бюджету Субвенції з державного   бюджету
Субвенція загального фонду на: Субвенція спеціального фонду на:
Реверсна дотація Додаткова дотація з державного бюджету міському бюджету міста Славутича на забезпечення утримання соціальної інфраструктури міста Славутича Інші субвенції  (на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) Субвенція на виплату  допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги на догляд за інвалідам І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу Субвенція  з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот  Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім`ях за принципом "Гроші ходять за дитиною" Субвенція  з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам  Медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам 
3,212E+09 м.Славутич 30 929 200 10 000 000 2 369 100 22 308 000 28 504 000 918 000 5 000 24 629 800 20 147 400  -  -
Всього 30 929 200 10 000 000 2 369 100 22 308 000 28 504 000 918 000 5 000 24 631 200 20 147 400  -  -




























































































































































































































































































































































































































Додаток № 6

до рішення  Славутицької міської ради

"Про міський бюджет м.Славутича   на 2017 рік" від___________ №_____
Перелік об’єктів, видатки на які у 2017  році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку
грн.
Код програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів2 Код ТПКВКМБ /

ТКВКБМС3
Код ФКВКБ4 Найменування головного розпорядника, відповідального виконавця, бюджетної програми або напряму видатків

згідно з типовою відомчою/ТПКВКМБ /

ТКВКБМС
Назва об’єктів відповідно  до проектно- кошторисної документації тощо Загальний обсяг фінансування будівництва  Відсоток завершеності  будівництва об'єктів на майбутні роки   Всього видатків на завершення будівництва об’єктів на майбутні роки  Разом видатків на поточний рік 
4700000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (головний розпорядник)
4710000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)
4716600 170000 Транспорт, дорожнє господарство,зв"язок, телекомунікаціїції та інформатика
4715550 170703 0456 Утримання  та розвиток  інфраструктури  доріг Капітальні видатки 3 000 000 3 000 000
4711000 70000 Освіта
4711010 70101 0910 Дошкільна освiта  (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - 2020 роки»   Капітальні видатки 144 300 144 300
4711020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами Капітальні видатки 4 107 001 1 093 261
0300000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (головний розпорядник)
0310000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 
0310100 10000 Державне управління
0310170 010116 0111 Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної  ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів  Капітальні видатки 115 000 115 000
0396000 100000 Житлово - комунальне господарство
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ  (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - 2020 роки»)   Капітальні трансферти 193 000 193 000
0397400 180000 Інші послуги, пов'язані з економічною діяльністю
0397470 180409 0490 Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання (КП "УЖКГ" на відшкодування втрат лісогосподарського виробництва) 516 600 516 600
0397470 180409 0490 Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання ( КП "Славутич-Водоканал") 400 000 400 000
1000000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (головний розпорядник)
1010000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта  (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 -  2020 роки»   Капітальні видатки 335 900 335 900
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта   Капітальні видатки 143 000 143 000
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта   Капітальні видатки (Співфінансування пілотного проекту згідно контракту ENPI /2014/353-804 від 26/12/2014) 5 613 700 5 613 700
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - - 2020 роки»   Капітальні видатки 199 400 199 400
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами Капітальні видатки 120 000 120 000
1011060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях) Капітальні видатки 50 000 50 000
1011090 70401 0960 Надання позашкільної освіти позашкільними закладами освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми Капітальні видатки 40 000 40 000
2400000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (головний розпорядник)
2410000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)
2414100 110205 0960 Школи естетичного виховання дiтей Капітальні видатки 80 000 80 000
4400000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник)
4410000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)
4417300 160000 Сільське і лісове господарство, рибне господарство та мисливство 
4417310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки) Проведення  експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу 8 900 8 900
Всього  15 066 801 12 053 061






































































































































































































































































































































































































































































































































































































Додаток № 7

до рішення Славутицької міської ради

"Про міський бюджет м. Славутич  на 2017 рік"                                                       від "___"____________20____року                                           №______________
Перелік місцевих (регіональних) програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів

міського бюджету м. Славутич  у 2017 році1
грн.
Код програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів2 Код ТПКВКМБ /

ТКВКБМС3
Код ФКВКБ4 Найменування головного розпорядника, відповідального виконавця, бюджетної програми або напряму видатків

згідно з типовою відомчою/ТПКВКМБ /

ТКВКБМС
Найменування місцевої (регіональної) програми Загальний фонд Спеціальний фонд Разом загальний та спеціальний фонди
1 2 3 4 5 6 7 8
0300000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (головний розпорядник) 6 368 000 193 000 6 561 000
0310000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)  6 368 000 193 000 6 561 000
0313202 091209 1030 Надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість  Програма фінансової підтримки ветеранських організацій міста Славутича на 2016-2020 роки  150 000 150 000
0396030 100103 0610 Фінансова підтримка об’єктів житлово-комунального господарства  Програма забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального госпо-дарства м.Славутича на 2016-2018 роки 307 200 307 200
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ  Програма благоустрою  міста Славутича 2016-2018 роки 4 825 300 4 825 300
0396061 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ  Програма "100 дрібниць" на 2016-2020 роки 260 000 260 000
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ  Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - 2020 роки»   193 000 193 000
0314200 110502 0829 Iншi культурно-освiтнi заклади та заходи Програма відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед м.Славутич, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2020 роки 250 000 250 000
0318600 250404 0133 Інші видатки  Програма організації громадських та інших робіт тимчасо-вого характеру на 2015-2017 роки 1 500 1 500
0398600 250404 0133 Інші видатки  Програма організації громадських та інших робіт тимчасо-вого характеру на 2015-2017 роки 24 000 24 000
0318600 250404 0133 Інші видатки  Програма діяльності громадського формування "Славутицька народна дружина"  2016- 2020 роки 40 000 40 000
0318600 250404 0133 Інші видатки  Програма забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки 180 000 180 000
0318600 250404 0133 Інші видатки  Програма розвитку комплексної системи управління якістю послуг у виконавчій, соціально-економічній та житлово-комунальній сферах, що надаються територіальній громаді міста виконавчим комітетом Славутицької міської ради на період на 2016-2020 роки 50 000 50 000
0318600 250404 0133 Інші видатки  Програма "Розвиток інформаційного суспільства м.Славутича "Електронне місто" на 2017-2020 роки 280 000 280 000
1000000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (головний розпорядник) 49 200 535 300 584 500
1010000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 49 200 535 300 584 500
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта   Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - 2020 роки»   335 900 335 900
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами  Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016  - 2020 роки» 49 200 199 400 248 600
1300000 13 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 6 882 900 0 6 882 900
1310000 13 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 6 882 900 0 6 882 900
1313140 091103 1040 Заходи державної політики з питань молоді  Комплексна програма "Молодь Славутича" на 2016-2020 роки 50 000 50 000
1313134 091107 1040 Заходи державної політики з питань сім'ї  Програма підтримки сім"ї, виявлення дітей, які перебувають у складних умовах проживання та запобігання ранньому сирітству на 2016-2020 роки " На зустріч дітям" 15 000 15 000
1313160 091108 1040 Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)  Міська програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2015-2017 роки 120 000 120 000
1315011 130102 0810 Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту  Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки 315 000 315 000
1315024 130110 0810 Фінансова підтримка комунальних спортивних споруд  Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки 6 232 900 6 232 900
1318600 250404 0133 Інші видатки  Програма "Захисник Вітчизни на 2016 -2020 роки" 150 000 150 000
1500000 15 Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради (головний розпорядник) 1 213 400 0 1 213 400
1510000 15 Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 1 213 400 0 1 213 400
1513500 090412 1090 Інші видатки  Програма "Турбота" на 2016-2020 роки 1 129 000 1 129 000
1513500 090412 1090 Інші видатки  Програма "Донори Славутича" на 2017 рік 79 900 79 900
1518600 250404 0133 Інші видатки  Програма організації громадських та інших робіт тимчасового характеру на 2015-2017 роки 4 500 4 500
2400000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (головний розпорядник) 560 000 560 000
2410000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 560 000 560 000
2414031 110103 0822 Фiлармонiї, музичнi колективи i ансамблі та iншi мистецькі  заклади та заходи  Програма загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2016-2020 роки "Славутич-наш дім" 560 000 560 000
4400000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 40 000 8 900 48 900
4410000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 40 000 8 900 48 900
4417310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою  Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки 8 900 8 900
4418600 250404 0133 Інші видатки  Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки 40 000 40 000
4700000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (головний розпорядник) 460 000 144 300 604 300
4710000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 460 000 144 300 604 300
4711010 70101 0910 Дошкільна освiта  Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - 2020 роки» 144 300 144 300
4717310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою  Програма забезпечення землевпорядною документацією м.Славутича на 2016-2018 роки 260 000 260 000
4717310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою  Програма забезпечення землевпорядною документацією м.Славутича на 2016-2018 роки 200 000 200 000
Всього  15 573 500 881 500 16 455 000

























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































 Прогноз видатків бюджету міста Славутич на 2017 - 2019 роки
грн.
Код програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету1 Код тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування

згідно з типовою відомчою/типовою програмною2/тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету
Видатки бюджету на 2017 рік  Видатки бюджету на 2018 рік  Видатки бюджету на 2019 рік 
Загальний фонд Спеціальний фонд Разом Загальний фонд Спеціальний фонд Разом Загальний фонд Спеціальний фонд Разом
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
0300000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (головний розпорядник) 45 159 200 11 271 600 56 430 800 47 642 956 11 891 538 59 738 109 50 120 390 12 509 898 62 844 491
0310000 03 Виконавчий комітет Славутицької міської ради (відповідальний виконавець)  16 787 700 1 271 600 18 059 300 17 711 024 1 341 538 19 256 177 18 631 997 1 411 298 20 257 498
0310100 10000 Державне управління 7 833 700 115 000 7 948 700 8 264 554 121 325 8 385 879 8 694 310 127 634 8 821 944
0310170 010116 0111 Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної  ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів  7 833 700 115 000 7 948 700 8 264 554 121 325 8 385 879 8 694 310 127 634 8 821 944
0313000 090000 Соціальний захист та соціальне забезпечення 736 000 736 000 776 480 776 480 816 857 816 857
0313130 Здійснення соціальної роботи з вразливими категоріями населення 586 000 586 000 618 230 618 230 650 378 650 378
0313131 091101 1040 Центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 586 000 586 000 618 230 618 230 650 378 650 378
0393200 Соціальний захист ветеранів війни та праці 150 000 150 000 158 250 158 250 166 479 166 479
0393202 091209 1030 Надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів і ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість (Програма фінансової підтримки ветеранських організацій міста Славутича на 2016-2020 роки)  150 000 150 000 158 250 158 250 166 479 166 479
0314000 Культура і мистетцтво 250 000 250 000 263 750 263 750 277 465 277 465
0314200 110502 0829 Iншi культурно-освiтнi заклади та заходи(Програма відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед м.Славутич, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2020 роки) 250 000 250 000 263 750 263 750 277 465 277 465
0319100 240000 Цільові фонди 47 000 47 000 49 585 49 585 52 163 52 163
0319110 240601 0511 Охорона та раціональне використання природних ресурсів 47 000 47 000 49 585 49 585 52 163 52 163
0318000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 575 500 575 500 607 153 607 153 638 724 638 724
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма організації громадських та інших робіт тимчасо-вого характеру на 2015-2017 роки) 1 500 1 500 1 583 1 583 1 665 1 665
0398600 250404 0133 Інші видатки (Програма організації громадських та інших робіт тимчасо-вого характеру на 2015-2017 роки) 24 000 24 000 25 320 25 320 26 637 26 637
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма діяльності громадського формування "Славутиць-ка народна дружина" ) 2016- 2020 роки 40 000 40 000 42 200 42 200 44 394 44 394
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки) 180 000 180 000 189 900 189 900 199 775 199 775
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма розвитку комплексної системи управління якістю послуг у виконавчій, соціально-економічній та житлово-комунальній сферах, що надаються територіальній громаді міста виконавчим комітетом Славутицької міської ради на період на 2016-2020 роки) 50 000 50 000 52 750 52 750 55 493 55 493
0318600 250404 0133 Інші видатки (Програма "Розвиток інформаційного суспільства м.Славутича "Електронне місто" на 2017-2020 роки) 280 000 280 000 295 400 295 400 310 761 310 761
0396600 170000 Транспорт, дорожнє господарство, зв'язок, телекомунікації  та інформатика 2 000 000 2 000 000 2 110 000 2 110 000 2 219 720 2 219 720
0396650 170703 0456 Утримання та розвиток інфраструктури доріг 2 000 000 2 000 000 2 110 000 2 110 000 2 219 720 2 219 720
0397400 180000 Інші послуги, пов'язані з економічною діяльністю 916 600 916 600 967 013 967 013 1 017 298 1 017 298
0397470 180409 0490 Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання 916 600 916 600 967 013 967 013 1 017 298 1 017 298
0396000 100000 Житлово - комунальне господарство 5 392 500 193 000 5 585 500 5 689 088 203 615 6 096 318 5 984 920 214 203 6 413 326
0396030 100103 0610 Фінансова підтримка об’єктів житлово-комунального господарства (Програма забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального госпо-дарства м.Славутича на 2016-2018 роки) 307 200 307 200 324 096 324 096 340 949 340 949
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ (Програма благоустрою  міста Славутича 2016-2018 роки) 4 825 300 4 825 300 5 090 692 5 294 307 5 355 407 5 569 610
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ (Програма "100 дрібниць" на 2016-2020 роки) 260 000 260 000 274 300 274 300 288 564 288 564
0396060 100203 0620 Благоустрій міст, сіл, селищ (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - - 2020 роки»)   193 000 193 000 203 615 203 615 214 203 214 203
0332000 080000 Охорона здоров"я 28 371 500 10 000 000 38 371 500 29 931 933 10 550 000 40 481 933 31 488 393 11 098 600 42 586 993
Спеціалізована медико-санітарна частина №5  Міністерства охорони здоров"я  України (відповідальний виконавець) 28 371 500 10 000 000 38 371 500 29 931 933 10 550 000 40 481 933 31 488 393 11 098 600 42 586 993
0332030 080201 0732 Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню  8 224 100 10 000 000 18 224 100 8 676 426 10 550 000 19 226 426 9 127 600 11 098 600 20 226 200
0332030 080201 0732 Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню ( за рахунок субвенції з Державного бюд-жету України) 20 147 400 20 147 400 21 255 507 21 255 507 22 360 793 22 360 793
1000000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (головний розпорядник) 83 543 400 10 492 575 94 035 975 88 138 287 11 069 667 99 207 954 92 721 478 11 645 289 104 366 767
1010000 10 Управління освіти і науки Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 83 543 400 10 492 575 94 035 975 88 138 287 11 069 667 99 207 954 92 721 478 11 645 289 104 366 767
1010100 10000 Державне управління 961 100 961 100 1 013 961 1 013 961 1 066 686 1 066 686
1010180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері освіти 961 100 961 100 1 013 961 1 013 961 1 066 686 1 066 686
1011000 70000 Освіта 82 582 300 10 492 575 93 074 875 87 124 327 11 069 667 98 193 993 91 654 791 11 645 289 103 300 081
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта 33 488 400 7 909 698 41 398 098 35 330 262 8 344 731 43 674 993 37 167 436 8 778 657 45 946 093
1011010 70101 0910 Дошкільна освiта  (Міська цільова прог-рама  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - - 2020 роки»   335 900 335 900 354 375 354 375 372 802 372 802
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами 14 261 400 1 786 501 16 047 901 15 045 777 1 884 759 16 930 536 15 828 157 1 982 766 17 810 923
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - - 2020 роки»)   49 200 49 200 51 906 51 906 54 605 54 605
1011020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами ( за рахунок субвенції з Державного бюджету України) 23 730 400 23 730 400 25 035 572 25 035 572 26 337 422 26 337 422
1011060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях) 1 550 700 60 872 1 611 572 1 635 989 64 220 1 700 208 1 721 060 67 559 1 788 619
1011060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях)( за рахунок субвенції з Державного бюд-жету України) 900 800 900 800 950 344 950 344 999 762 999 762
1011090 70401 0960 Надання позашкільної освіти позашкільними закладами освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми 3 668 500 65 503 3 734 003 3 870 268 69 106 3 939 373 4 071 521 72 699 4 144 221
1011170 70802 0990 Методичне забезпечення діяльності навчальних закладів та інші заходи в галузі освіти 1 396 300 1 396 300 1 473 097 1 473 097 1 549 698 1 549 698
1011190 70804 0990 Централізоване ведення бухгалтерсь-кого обліку 1 602 100 1 602 100 1 690 216 1 690 216 1 778 107 1 778 107
1011210 70806 0990 Утримання інших закладів освіти 1 929 000 334 101 2 263 101 2 035 095 352 477 2 387 572 2 140 920 370 805 2 511 725
1011230 70808 0990 Надання допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, яким виповнюється 18 років 5 500 5 500 5 803 5 803 6 104 6 104
1300000 13 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 9 737 400 9 737 400 10 272 957 10 272 957 10 807 151 10 807 151
1310000 Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 6 882 900 6 882 900 7 261 460 7 261 460 7 639 055 7 639 055
1313000 90000 Соціальний захист та соціальне забезпечення 185 000 185 000 195 175 195 175 205 324 205 324
1313130 Здійснення соціальної роботи з вразливими категоріями населення 15 000 15 000 15 825 15 825 16 648 16 648
1313134 091107 1040 Заходи державної політики з питань сім'ї (Програма підтримки сім"ї, виявлення дітей, які перебувають у складних умовах проживання та запобігання ранньому сирітству на 2016-2020 роки " На зустріч дітям") 15 000 15 000 15 825 15 825 16 648 16 648
1313140 Реалізація державної політики у молодіжній сфері 50 000 50 000 52 750 52 750 55 493 55 493
1313141 091103 1040 Соціальні програми і заходи державних органів у справах молоді (Комплексна програма "Молодь Славутича" на 2016-2020 роки) 50 000 50 000 52 750 52 750 55 493 55 493
1313160 091108 1040 Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (Міська програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2015-2017 роки) 120 000 120 000 126 600 126 600 133 183 133 183
1315000 130000 Фізична культура і спорт 9 402 400 9 402 400 9 919 532 9 919 532 10 435 348 10 435 348
1315010 Проведення спортивної роботи в регіоні 315 000 315 000 332 325 332 325 349 606 349 606
1315011 130102 0810 Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту (Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки) 315 000 315 000 332 325 332 325 349 606 349 606
1315020 Діяльність закладів фізичної культури і спорту 2 854 500 2 854 500 3 011 498 3 011 498 3 168 095 3 168 095
Комплексна дитячо- юнацька спортивна школа М. Славутич (відповідальний виконавець) 2 854 500 2 854 500 3 011 498 3 011 498 3 168 095 3 168 095
1335031 130107 0810 Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл 2 854 500 2 854 500 3 011 498 3 011 498 3 168 095 3 168 095
1395040 Підтримка і розвиток спортивної інфраструктури 6 232 900 6 232 900 6 575 710 6 575 710 6 917 646 6 917 646
1395041 130110 0810 Підтримка і розвиток спортивної інфраструктури (Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки) 6 232 900 6 232 900 6 575 710 6 575 710 6 917 646 6 917 646
1318000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 150 000 150 000 158 250 158 250 166 479 166 479
1318600 250404 0133 Інші видатки (Програма "Захисник Вітчизни на 2016 -2020 роки") 150 000 150 000 158 250 158 250 166 479 166 479
1500000 15 Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради (головний розпорядник) 61 912 900 6 078 61 918 978 65 318 110 6 412 65 324 522 68 714 651 6 746 68 721 397
1510000 15 Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 58 405 200 6 078 58 411 278 61 617 486 6 412 61 623 898 64 821 595 6 746 64 828 341
1510100 10000 Державне управління 3 032 600 3 032 600 3 199 393 3 199 393 3 365 761 3 365 761
1510180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері управління соціального захисту населення 3 032 600 3 032 600 3 199 393 3 199 393 3 365 761 3 365 761
1511000 70000 Освіта 918 000 918 000 968 490 968 490 1 018 851 1 018 851
1511060 70303 0910 Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у т. ч. сімейного типу, прийомних сім'ях) 918 000 918 000 968 490 968 490 1 018 851 1 018 851
1513000 090000 Соціальний захист та соціальне забезпечення 57 957 800 6 078 57 963 878 61 145 479 6 412 61 151 891 64 325 044 6 746 64 331 790
1513010 Надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу , послуг тепло-, водопостачання і водовідведення,  квартирної плати, вивіз побутового сміття та рідких нечистот 28 504 000 28 504 000 30 071 720 30 071 720 31 635 449 31 635 449
1513011 090201 1030 Надання пільг ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, дітям війни, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань та реабілітованим громадянам, які стали інвалідами внаслідок репресій або є пенсіонерами, на житлово-комунальні послуги 2 000 000 2 000 000 2 110 000 2 110 000 2 219 720 2 219 720
1513012 090204 1030 Пільги ветеранам військової служби, ветеранам органів внутрішніх справ, ветеранам податкової міліції, ветеранам державної пожежної охорони, ветеранам Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранам служби цивільного захисту, ветеранам Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, вдовам (вдівцям) померлих (загиблих) ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів податкової міліції, ветеранів державної пожежної охорони, ветеранів Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранів служби цивільного захисту та ветеранів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України; звільненим зі служби за віком, через хворобу або за вислугою років військовослужбовцям Служби безпеки України, працівникам міліції, особам начальницького складу  250 000 250 000 263 750 263 750 277 465 277 465
податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи; особам, звільненим із служби цивільного захисту за віком, через хворобу або за вислугою років, та які стали інвалідами під час виконання службових обов'язків; пенсіонерам з числа слідчих прокуратури; дітям (до досягнення повноліття) працівників міліції, осіб начальницького складу податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи, загиблих або померлих у зв'язку з виконанням службових обов'язків, непрацездатним членам сімей, які перебували на їх утриманні; звільненим з військової служби особам, які стали інвалідами під час проходження військової служби; батькам та членам сімей військовослужбовців, військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які загинули (померли) або пропали безвісти під час проходження військової служби; батькам та членам сімей осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, які загинули (померли) або зникли безвісти під час виконання службових обов'язків, на житлово-комунальні послуги 
податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи; особам, звільненим із служби цивільного захисту за віком, через хворобу або за вислугою років, та які стали інвалідами під час виконання службових обов'язків; пенсіонерам з числа слідчих прокуратури; дітям (до досягнення повноліття) працівників міліції, осіб начальницького складу податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи, загиблих або померлих у зв'язку з виконанням службових обов'язків, непрацездатним членам сімей, які перебували на їх утриманні; звільненим з військової служби особам, які стали інвалідами під час проходження військової служби; батькам та членам сімей військовослужбовців, військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які загинули (померли) або пропали безвісти під час проходження військової служби; батькам та членам сімей осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, які загинули (померли) або зникли безвісти під час виконання службових обов'язків, на житлово-комунальні послуги 
1513013 090207 1070 Надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дружинам (чоловікам) та опікунам (на час опікунства) дітей померлих громадян, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, на житлово-комунальні послуги 9 000 000 9 000 000 9 495 000 9 495 000 9 988 740 9 988 740
1513015 090215 1070 Надання пільг багатодітним сім'ям на житлово-комунальні послуги 280 000 280 000 295 400 295 400 310 761 310 761
1513016 090405 1060 Надання субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг 16 974 000 16 974 000 17 907 570 17 907 570 18 838 764 18 838 764
1513020 Надання пільг та субсидій населеннюна придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу 5 000 5 000 5 275 5 275 5 549 5 549
1513021 090202 1030 Надання пільг ветеранам війни, особам, на яких поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань на придбання твердого палива та скрапленого газу 5 000 5 000 5 275 5 275 5 549 5 549
1513040 Надання допомоги сім"ям з дітьми,малозабезпеченим сім"ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям   22 068 000 22 068 000 23 281 740 23 281 740 24 492 390 24 492 390
1513041 090302 1040 Надання допомоги у зв'язку з вагітністю і пологами 238 000 238 000 251 090 251 090 264 147 264 147
1513042 090303 1040 Надання допомоги на догляд за дитиною віком до трьох років 46 800 46 800 49 374 49 374 51 941 51 941
1513043 090304 1040 Надання допомоги при народженні дитини 12 600 000 12 600 000 13 293 000 13 293 000 13 984 236 13 984 236
1513044 090305 1040 Надання допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування 1 080 000 1 080 000 1 139 400 1 139 400 1 198 649 1 198 649
1513045 090306 1040 Надання допомоги на дітей одиноким матерям 1 638 300 1 638 300 1 728 407 1 728 407 1 818 284 1 818 284
1513046 090307 1040 Надання тимчасової державної допомоги дітям 242 000 242 000 255 310 255 310 268 586 268 586
1513047 090308 1040 Надання допомоги при усиновленні дитини 30 900 30 900 32 600 32 600 34 295 34 295
1513048 090401 1040 Надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям 2 672 000 2 672 000 2 818 960 2 818 960 2 965 546 2 965 546
1513049 091300 1010 Надання державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам 3 520 000 3 520 000 3 713 600 3 713 600 3 906 707 3 906 707
1513080 090413 1010 Надання допомоги на догляд за інвалідом I чи II групи внаслідок психічного розладу 240 000 240 000 253 200 253 200 266 366 266 366
1513050 090212 1070 Пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 2 369 100 2 369 100 2 499 401 2 499 401 2 629 369 2 629 369
1513180 Надання соціальних гарантій інвалідам, фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги 49 100 49 100 51 801 51 801 54 494 54 494
1513181 091205 1010 Забезпечення соціальними послугами громадян похилого віку, інвалідів, дітей-інвалідів, хворих, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, фізичними особами  49 100 49 100 51 801 51 801 54 494 54 494
1513400 090412 1090 Інші видатки на соціальний захист населення  (Програма "Турбота" на 2016-2020 роки) 1 129 000 1 129 000 1 191 095 1 191 095 1 253 032 1 253 032
1513400 090412 1090 Інші видатки на соціальний захист населення (Програма "Донори Славутича" на 2017 рік) 79 900 79 900 84 295 84 295 88 678 88 678
1513100 Надання соціальних та реабілітаційних послуггромадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам в установах соціального обслуговування 3 513 700 6 078 3 519 778 3 706 954 6 412 3 713 366 3 899 715 6 746 3 906 461
1513104 091204 1020 Забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв'язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю 6 000 6 078 12 078 6 330 6 412 12 742 6 659 6 746 13 405
1533100 Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Славутич (відповідальний виконавець) 3 507 700 3 507 700 3 700 624 3 700 624 3 893 056 3 893 056
1533105 091206 1010 Надання реабілітаційних послуг інвалідам та дітям-інвалідам 3 507 700 3 507 700 3 700 624 3 700 624 3 893 056 3 893 056
1518000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 4 500 4 500 4 748 4 748 4 994 4 994
1518600 250404 0133 Інші видатки (Програма організації громадських та інших робіт тимчасо-вого характеру на 2015-2017 роки) 4 500 4 500 4 748 4 748 4 994 4 994
2400000 24 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (головний розпорядник) 17 089 600 522 000 17 611 600 18 029 528 550 710 18 580 238 18 967 063 579 347 19 546 410
2410000 Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 17 089 600 522 000 17 611 600 18 029 528 550 710 18 580 238 18 967 063 579 347 19 546 410
2410100 10000 Державне управління 330 600 330 600 348 783 348 783 366 920 366 920
2410180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері культури та мистецтва 330 600 330 600 348 783 348 783 366 920 366 920
2414000 110000 Культура i мистецтво 16 759 000 522 000 17 281 000 17 680 745 550 710 18 231 455 18 600 144 579 347 19 179 491
2414030 110103 0822 Фiлармонiї, музичнi колективи i ансамблі та iншi мистецькі  заклади та заходи 574 400 574 400 605 992 605 992 637 504 637 504
2414030 110103 0822 Фiлармонiї, музичнi колективи i ансамблі та iншi мистецькі  заклади та заходи (Програма загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2016-2020 роки "Славутич-наш дім") 560 000 560 000 590 800 590 800 621 522 621 522
2414060 110201 0824 Бiблiотеки 3 717 500 90 000 3 807 500 3 921 963 94 950 4 016 913 4 125 905 99 887 4 225 792
2414070 110202 0824 Музеї i виставки 498 000 498 000 525 390 525 390 552 710 552 710
2414090 110204 0828 Палаци i будинки культури, клуби та iншi заклади клубного типу 1 972 200 40 000 2 012 200 2 080 671 42 200 2 122 871 2 188 866 44 394 2 233 260
2414100 110205 0960 Школи естетичного виховання дiтей 8 934 600 392 000 9 326 600 9 426 003 413 560 9 839 563 9 916 155 435 065 10 351 220
2414200 110502 0829 Iншi культурно-освiтнi заклади та заходи 502 300 502 300 529 927 529 927 557 483 557 483
4400000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (головний розпорядник) 40 000 8 900 48 900 42 200 9 390 51 590 44 394 9 878 54 272
4410000 44 Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 40 000 8 900 48 900 42 200 9 390 51 590 44 394 9 878 54 272
4417300 160000 Сільське і лісове господарство, рибне господарство та мисливство  8 900 8 900 9 390 9 390 9 878 9 878
4417310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки) 8 900 8 900 9 390 9 390 9 878 9 878
4418000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 40 000 40 000 42 200 42 200 44 394 44 394
4418600 250404 0133 Інші видатки (Програма приватизації об"єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутича на 2015-2017 роки) 40 000 40 000 42 200 42 200 44 394 44 394
4700000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (головний розпорядник) 1 565 000 4 237 561 5 802 561 1 651 075 4 470 627 6 121 702 1 736 931 4 703 099 6 440 030
4710000 47 Управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 1 565 000 4 237 561 5 802 561 1 651 075 4 470 627 6 121 702 1 736 931 4 703 099 6 440 030
4710100 10000 Державне управління 1 105 000 1 105 000 1 165 775 1 165 775 1 226 395 1 226 395
4710180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері управління інфраструктури та капітального будівництва  1 105 000 1 105 000 1 165 775 1 165 775 1 226 395 1 226 395
4711000 70000 Освіта 1 237 561 1 237 561 1 305 627 1 305 627 1 373 519 1 373 519
4711010 70101 0910 Дошкільна освiта  (Міська цільова програма  «Громадський бюджет участі міста Славутича на 2016 - - 2020 роки»   144 300 144 300 152 237 152 237 160 153 160 153
4711020 70201 0921 Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т.ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами 1 093 261 1 093 261 1 153 390 1 153 390 1 213 367 1 213 367
4717300 160000 Сільське і лісове господарство, рибне господарство та мисливство  460 000 460 000 485 300 485 300 510 536 510 536
4717310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма забезпечення землевпорядною документацією м.Славутича на 2016-2018 роки) 260 000 260 000 274 300 274 300 288 564 288 564
4717310 160101 0421 Проведення заходів із землеустрою (Програма забезпечення містобудівною документацією м.Славутича на 2016-2018 роки) 200 000 200 000 211 000 211 000 221 972 221 972
4716600 170000 Транспорт, дорожнє господарство, зв'язок, телекомунікації  та інформатика 3 000 000 3 000 000 3 165 000 3 165 000 3 329 580 3 329 580
4716650 170703 0456 Утримання та розвиток інфраструктури доріг 3 000 000 3 000 000 3 165 000 3 165 000 3 329 580 3 329 580
7510000 75 Управління фінансів Славутицької міської ради (головний розпорядник) 1 220 100 1 220 100 1 287 206 1 287 206 1 354 140 1 354 140
7510000 75 Управління фінансів Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 1 220 100 1 220 100 1 287 206 1 287 206 1 354 140 1 354 140
7510100 10000 Державне управління 1 129 700 1 129 700 1 191 834 1 191 834 1 253 809 1 253 809
7510180 010116 0111 Керівництво і управління у сфері управління фінансів 1 129 700 1 129 700 1 191 834 1 191 834 1 253 809 1 253 809
7519010 230000 0170 Обслуговування боргу 90 400 90 400 95 372 95 372 100 331 100 331
7600000 76 Управління фінансів Славутицької міської ради (головний розпорядник) 30 929 200 30 929 200 32 630 306 32 630 306 34 327 082 34 327 082
7610000 76 Управління фінансів Славутицької міської ради (відповідальний виконавець) 30 929 200 30 929 200 32 630 306 32 630 306 34 327 082 34 327 082
7618000 250000 Видатки, не віднесені до основних груп 30 929 200 30 929 200 32 630 306 32 630 306 34 327 082 34 327 082
7618120 250301 0180 Реверсна дотація 30 929 200 30 929 200 32 630 306 32 630 306 34 327 082 34 327 082
Всього  251 196 800 26 538 714 277 735 514 265 012 624 27 998 343 293 010 967 278 793 280 29 454 257 308 247 538
















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Прогноз доходів бюджету міста Славутич на 2017 - 2019 роки
(грн.)
Код Найменування згідно  з класифікацією доходів бюджету 2017 рік 2018 рік 2019 рік
Разом Загальний фонд Спеціальний фонд Разом Загальний фонд Спеціальний фонд Разом Загальний фонд Спеціальний фонд
Всього в  т.ч. бюджет розвитку Всього в  т.ч. бюджет розвитку Всього в  т.ч. бюджет розвитку
1 2 3 4 5 6 3 4 5 6 3 4 5 6
10000000 Податкові надходження 151 261 900 151 214 900 47 000 159 581 305 159 531 720 49 585 167 879 532 167 827 369 52 163
11000000 Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості 130 339 700 130 339 700 137 508 384 137 508 384 144 658 819 144 658 819
11010000 Податок та збір на доходи з фізичних осіб 130 217 700 130 217 700 137 379 674 137 379 674 144 523 417 144 523 417
11010100 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати 121 507 700 121 507 700 128 190 624 128 190 624 134 856 536 134 856 536
11010200 Податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами 8 100 000 8 100 000 8 545 500 8 545 500 8 989 866 8 989 866
11010400 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата 450 000 450 000 474 750 474 750 499 437 499 437
11010500 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування 115 000 115 000 121 325 121 325 127 634 127 634
11010900 Податок на доходи фізичних осіб від оподаткування пенсійних виплат або щомісячного довічного грошового утримання, що сплачується (перераховується) згідно з Податковим кодексом України 45 000 45 000 47 475 47 475 49 944 49 944
11020000 Податок на прибуток підприємств 122 000 122 000 128 710 128 710 135 403 135 403
11020200 Податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності 122 000 122 000 128 710 128 710 135 403 135 403
13000000 Рентна плата та плата за використання інших природних ресурсів 10 400 10 400 10 972 10 972 11 543 11 543
13010000 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів   10 400 10 400 10 972 10 972 11 543 11 543
13010200 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування) 10 400 10 400 10 972 10 972 11 543 11 543
14000000 Внутрішні податки на товари та послуги 3 847 500 3 847 500 4 059 113 4 059 113 4 270 186 4 270 186
14040000 Акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів  3 847 500 3 847 500 4 059 113 4 059 113 4 270 186 4 270 186
18000000 Місцеві податки  17 017 300 17 017 300 17 953 252 17 953 252 18 886 821 18 886 821
18010000 Податок на майно 5 908 600 5 908 600 6 233 573 6 233 573 6 557 719 6 557 719
18010100 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об'єктів житлової нерухомості 15 750 15 750 16 616 16 616 17 480 17 480
18010200 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об'єктів житлової нерухомості 69 300 69 300 73 112 73 112 76 913 76 913
18010300 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об'єктів нежитлової нерухомості 18 600 18 600 19 623 19 623 20 643 20 643
18010400 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений  юридичними особами, які є власниками об'єктів нежитлової нерухомості 509 950 509 950 537 997 537 997 565 973 565 973
1 2 3 4 5 6 3 4 5 6 3 4 5 6
18010500 Земельний податок з юридичних осіб  1 810 000 1 810 000 1 909 550 1 909 550 2 008 847 2 008 847
18010600 Орендна плата з юридичних осіб  2 689 500 2 689 500 2 837 423 2 837 423 2 984 968 2 984 968
18010700 Земельний податок з фізичних осіб  70 000 70 000 73 850 73 850 77 690 77 690
18010900 Орендна плата з фізичних осіб  600 500 600 500 633 528 633 528 666 471 666 471
18011000 Транспортний податок з фізичних осіб 75 000 75 000 79 125 79 125 83 240 83 240
18011100 Транспортний податок з юридичних осіб 50 000 50 000 52 750 52 750 55 493 55 493
18050000 Єдиний податок 11 108 700 11 108 700 11 719 679 11 719 679 12 329 102 12 329 102
18050300 Єдиний податок з юридичних осіб 1 538 600 1 538 600 1 623 223 1 623 223 1 707 631 1 707 631
18050400 Єдиний податок з фізичних осіб 9 570 100 9 570 100 10 096 456 10 096 456 10 621 471 10 621 471
19000000 Інші податки та збори 47 000 47 000 49 585 49 585 52 163 52 163
19010000 Екологічний податок 47 000 47 000 49 585 49 585 52 163 52 163
19010100 Надходження від викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення 30 000 30 000 31 650 31 650 33 296 33 296
19010200 Надходження від скидів забруднюючих речовин безпосередньо у водні об`єкти 17 000 17 000 17 935 17 935 18 868 18 868
20000000 Неподаткові надходження 16 190 853 1 752 200 14 438 653 17 081 350 1 848 571 15 232 779 17 969 580 1 944 697 16 024 883
21000000 Доходи від власності та підприємницької діяльності 55 800 55 800 58 869 58 869 61 930 61 930
21010000 Частина чистого прибутку (доходу) державних або комунальних унітарних підприємств та їх об'єднань, що вилучається до відповідного бюджету, та дивіденди (дохід), нараховані на акції (частки, паї) господарських товариств, у статутних капіталах яких є державна або комунальна власність 23 800 23 800 25 109 25 109 26 415 26 415
21010300 Частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об'єднань, що вилучається до бюджету 23 800 23 800 25 109 25 109 26 415 26 415
21080000 Інші надходження 32 000 32 000 33 760 33 760 35 516 35 516
21081100 Адміністративні штрафи та інші санкції 15 000 15 000 15 825 15 825 16 648 16 648
21081500 Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових  виробів 17 000 17 000 17 935 17 935 18 868 18 868
22000000 Адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності 1 696 400 1 696 400 1 789 702 1 789 702 1 882 767 1 882 767
22010000 Плата за надання адміністративних послуг 246 000 246 000 259 530 259 530 273 026 273 026
22010300 Адміністративний збір за проведення державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань 30 000 30 000 31 650 31 650 33 296 33 296
22012500 Плата за надання інших адміністративних послуг 200 000 200 000 211 000 211 000 221 972 221 972
22012600 Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень 16 000 16 000 16 880 16 880 17 758 17 758
22080000 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим державним майном 1 200 400 1 200 400 1 266 422 1 266 422 1 332 276 1 332 276
22080400 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності 1 200 400 1 200 400 1 266 422 1 266 422 1 332 276 1 332 276
22090000 Державне мито 250 000 250 000 263 750 263 750 277 465 277 465
22090100 Державне мито, що сплачується за місцем розгляду та оформлення документів, у тому числі за оформлення документів на спадщину і дарування 135 000 135 000 142 425 142 425 149 831 149 831
22090400 Державне мито, пов'язане з видачею та оформленням закордонних паспортів (посвідок) та паспортів громадян України 115 000 115 000 121 325 121 325 127 634 127 634
25000000 Власні надходження бюджетних установ 14 438 653 14 438 653 15 232 779 15 232 779 16 024 883 16 024 883
25010000 Надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними  установами згідно із законодавством 14 438 653 14 438 653 15 232 779 15 232 779 16 024 883 16 024 883
25010100 Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю 13 603 365 13 603 365 14 351 550 14 351 550 15 097 831 15 097 831
25010300 Плата за оренду майна бюджетних установ 835 288 835 288 881 229 881 229 927 053 927 053
1 2 3 4 5 6 3 4 5 6 3 4 5 6
30000000 Доходи від операцій з капіталом 1 457 000 2 000 1 455 000 1 455 000 1 537 135 2 110 1 535 025 1 535 025 340 727 2 220 1 614 846 1 614 846
31000000 Кошти від продажу основного капіталу 1 152 000 2 000 1 150 000 1 150 000 1 215 360 2 110 1 213 250 1 213 250 2 220 2 220 1 276 339 1 276 339
31010000 Кошти від реалізації скарбів, майна, одержаного державою або територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування, безхазяйного майна, знахідок, а також валютних цінностей і грошових коштів, власники яких невідомі 2 000 2 000 2 110 2 110 2 220 2 220
31010200 Кошти від реалізації безхазяйного майна, знахідок, спадкового майна, майна,  одержаного територіальною громадою в порядку спадкування чи дарування, а також валютні цінності і грошові кошти, власники яких невідомі 2 000 2 000 2 110 2 110 2 220 2 220
31030000 Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває у комунальній власності  1 150 000 1 150 000 1 150 000 1 213 250 1 213 250 1 213 250 1 276 339 1 276 339 1 276 339
33000000 Надходження від продажу землі і нематеріальних активів 305 000 305 000 305 000 321 775 321 775 321 775 338 507 338 507 338 507
33010100 Кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній або комунальній власності, та земельних ділянок, які знаходяться на території Автономної Республіки Крим 305 000 305 000 305 000 321 775 321 775 321 775 338 507 338 507 338 507
Разом доходів 168 909 753 152 969 100 15 940 653 1 455 000 178 199 789 161 382 401 16 817 389 1 535 025 187 466 178 169 774 285 17 691 893 1 614 846
40000000 Офіційні трансферти 108 882 700 108 882 700 114 871 249 114 871 249 120 844 553 120 844 553
41000000 Від органів державного управління 108 882 700 108 882 700 114 871 249 114 871 249 120 844 553 120 844 553
41020000 Дотації 10 000 000 10 000 000 10 550 000 10 550 000 11 098 600 11 098 600
41020800 Додаткова дотація з державного бюджету міському бюджету міста Славутича на забезпечення утримання соціальної інфраструктури міста Славутича 10 000 000 10 000 000 10 550 000 10 550 000 11 098 600 11 098 600
41030000 Субвенції 98 882 700 98 882 700 104 321 249 104 321 249 49 697 977 109 745 953
41033900 Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам  24 631 200 24 631 200 25 985 916 25 985 916 27 337 184 27 337 184
41034200 Медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам  20 147 400 20 147 400 21 255 507 21 255 507 22 360 793 22 360 793
41030600 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги на догляд за інвалідам І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу  22 308 000 22 308 000 23 534 940 23 534 940 24 758 757 24 758 757
41030800 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот 28 504 000 28 504 000 30 071 720 30 071 720 31 635 449 31 635 449
41031000 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу 5 000 5 000 5 275 5 275 5 549 5 549
41035000 Інша субвенція  2 369 100 2 369 100 2 499 401 2 499 401 2 629 369 2 629 369
41035800 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім`ях за принципом "гроші ходять за дитиною" 918 000 918 000 968 490 968 490 1 018 851 1 018 851
Всього доходів 277 792 453 261 851 800 15 940 653 1 455 000 293 071 038 276 253 649 16 817 389 1 535 025 308 310 732 290 618 839 17 691 893 1 614 846
Секретар міської ради