ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
Про надання пільг зі сплати
земельного податку

Розглянувшизвернення комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму»Славутицької міської ради    (від 15.04.2020 № 94),відповідно допостанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020№ 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»                                  (зі змінами), ст.ст.7, 10, 12 Податкового кодексу України, керуючись ст. 3 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Тимчасово, на період дії карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), встановити пільги зі сплати земельного податку, звільнивши від сплати земельного податку підприємства, установи, заклади з розвитку фізичної культури та спорту, які розташовані на землях комунальноївласності м. Славутича та утримуються за рахунок коштів міського бюджету.
Для зняття нарахувань зі сплати земельного податку за місяці, в яких діяв карантин, суб’єкт господарювання повинен до 01.07.2020 подати заяву з обгрунтуванням простою до ДПІ у м.Славутич Броварського управління ГУ ДПС у Київській області. Увипадкупродовження карантину на більшийтермін, заяваподаєтьсяпротягом 30 календарнихднівпісляйогозавершення.
  1. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на ДПІ у м.СлавутичБроварськогоуправління ГУ ДПС у Київськійобласті в межах повноважень та на постійнубюджетнукомісію ради (КостянтинДжалалян).
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ
_________________
№________________