ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Величковський І.І.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

05.03.2019

Проголосовано:

06.03.2019 17:32:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Про затвердження Програми розвитку муніципального туризму Славутицького регіону на 2019 рік

 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради                 Старовойтової А.О. (01.11.2018 № 1-11/669) та з метою стимулювання розвитку муніципального туризму на території м. Славутич, впровадження місцевої стратегії формування та просування муніципальних туристичних продуктів, конкурентноспроможних на внутрішньому та міжнародному туристичних ринках, ефективне використання наявної туристичної інфраструктури й оптимізація використання існуючих туристичних ресурсів, збільшення кількості туристів, формування позитивного іміджу міста Славутича та промоції Славутицького регіону на ринку туристичних послуг, керуючись  ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1.  Затвердити Програму розвитку муніципального туризму Славутицького регіону  на 2019 рік (додається).

  2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників місцевого бюджету на відповідний рік враховувати за поданням відповідного головного розпорядника коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин (Корнійчик Ю.М.), постійну бюджетну комісію ради (Джалалян К.В.) та на першого заступника міського голови Шевченка В.В.


 








Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 11 Програма_ 2019_Туризм.pdf Переглянути