ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Скляр О.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

24.01.2019

Проголосовано:

25.01.2019 09:41:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження міської Програми участі Славутицької міської ради у роботі обєднань органів місцевого самоврядування на 2019 рік

        

З метою своєчасного виконання виконавчим комітетом Славутицької міської ради своїх зобов’язань, взятих перед Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та добровільним об’єднанням органів місцевого самоврядування – Асоціацією «Енергоефективні міста України», відповідно до Бюджетного кодексу України та, керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,



міська рада


 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити міську Програму участі Славутицької міської ради у роботі об’єднань органів місцевого самоврядування на 2019 рік (далі – Програма), що додається.

2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників міського бюджету на відповідний рік передбачити в установленому порядку кошти на реалізацію заходів Програми та враховувати за поданням головного розпорядника коштів видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну бюджетну комісію ради (Джалалян К.В.) та на першого заступника міського голови Шевченка В.В.

 

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

ДОДАТКИ

1 4 Програма членські внески-2019.pdf Переглянути