ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Корнійчик Юрій Миколайович


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

21(7)

Дата реєстрації:

24.11.2016

Проголосовано:

25.11.2016 15:04:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 21(7)

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду

 

Розглянувши клопотання громадянина Отроха П.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування та експлуатації нежитлової будівлі «База будівельно-монтажного управління «Славутич», розташованої за адресою: вул. Залізнична (Будбаза), 10, м. Славутич, Київська обл., керуючись ст.ст. 12, 93, 116, 123, 186, 186-1 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Надати громадянину Отроху Павлу Анатолійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: вул. Залізнична (Будбаза), 10, м. Славутич, Київська обл., орієнтовною площею 0,1000 га, в оренду для обслуговування та експлуатації нежитлової будівлі «База будівельно-монтажного управління «Славутич», за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення .

2.  Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду провести відповідно до вимог чинного земельного законодавства.

3.   Встановити, що термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду становить один рік.

 







Міський голова Ю.К.Фомічев


 _______________

№ _____________