ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20

Дата реєстрації:

21.12.2018

Проголосовано:

22.12.2018 18:08:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про затвердження Програми будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутича на 2019 рік

 

З метою збереження соціальної інфраструктури міста, підвищення енергоефективності її об’єктів, керуючись п.22 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити  Програму будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутича на 2019 рік (додається).

2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради (Зайченко Г.В.) під час формування показників міського бюджету на відповідний рік за поданням відповідного головного розпорядника коштів, врахувати видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин, приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 

        







Міський голова Ю.К. Фомічев

ДОДАТКИ

1 20 Програма будівництва 2019рік.pdf Переглянути