ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Гаврилін Д.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

21

Дата реєстрації:

15.11.2018

Проголосовано:

16.11.2018 17:33:58

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 21

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна

 у комунальну власність

 

  На виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки, враховуючи лист управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації від 29.10.2018 № 01-38/1142, з метою створення належних умов для розвитку фізичної культури та спорту у м. Славутич, керуючись п. 51 ч. 1 ст. 26, ч. 1                   ст. 59, ч. 2 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Славутича спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування футбольного поля.

         2. Визначити балансоутримувачем майна комунальне підприємство «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради.

         3. Комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради забезпечити прийняття в установленому порядку спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування футбольного поля.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.), на комісію  ради з питань молоді, фізичної культури, спорту та туризму,засобів масової інформації (ЗМІ), інформаційних технологій, електронного врядування, електронної демократії, системи менеджменту якості (ISO 9001), зв'язків з громадськими організаціями, об'єднаннями (Удовиченко О.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 







Міський голова Ю.К. Фомічев





Спортивне обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування футбольних полів


  • Синтетичне покриття для облаштування футбольних полів, розміром 110х70 м2

  • футбольні ворота розміром 7,32 м Х 2,44 м з сітками (2 шт.)

  • лави для запасних гравців (2 шт)

  • кутові прапорці (4 шт)