ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ворона С.М.

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.10.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про передачу витрат, понесених на капітальний ремонт об’єктів інфраструктури міста Славутича

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про передачу витрат, понесених на капітальний ремонт обєктів інфраструктури міста Славутича
 
Заслухавши інформацію начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Ворони С.М. про передачу витрат, понесених на капітальний ремонт об’єктів інфраструктури міста Славутича, враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України № 406 від 07.06.2017 «Про затвердження переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію» (зі змінами та доповненнями), керуючись ст. 17, ст. 25, ч.1 ст. 59,  ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради передати на баланс комунального підприємства «Славутич - Електромережі» фактичні витрати, понесені на:
  • капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення прибудинкової території вздовж будинків 11,13,15,17 по проспекту Дружби народів м. Славутич Київської області;
  • капітальний ремонт електричних мереж (монтаж та живлення ввіднорозподільчих щитків для тимчасового підключення споживачів, встановлення опор освітлення) у м. Славутич, біля басейну «Лазурний».
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва, комунальної власності, орендних відносин,  приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики (Гаврилін Д.В.) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.
 
 
Міський голова Ю.К. Фомічев
_________________